Απίστευτος καυγάς στην Κολομβία: Οδηγός κυνήγησε με ματσέτα άνδρα που του έσπασε τα τζάμια (vid)

Newsroom
Απίστευτος καυγάς στην Κολομβία: Οδηγός κυνήγησε με ματσέτα άνδρα που του έσπασε τα τζάμια (vid)
Μια άγρια συμπλοκή σημειώθηκε σε κεντρικούς δρόμους του Μεντεγίν, με οδηγό λεωφορείου να βγάζει ματσέτα και να στοχεύει άνδρα που του έκανε ζημιά στο όχημα του.

Ένα αδιανόητο περιστατικό συνέβη στη Κολομβία. Ένα τροχαίο φαίνεται να ήταν η αφορμή για να πιαστούν στα χέρια δύο άνδρες. Δυστυχώς όμως δεν έμειναν μόνο στα χέρια...

Όπως φαίνεται στο βίντεο που τράβηξε κάποιος αυτόπτης μάρτυρας, ένας μηχανόβιος, εμφανώς νευριασμένος με την οδηγική συμπεριφορά του οδηγού, κατέβηκε από τη μηχανή, πήρε το κράνος του και άρχισε να σπάει ένα ένα τα τζάμια του λεωφορείου. Μάλιστα και η γυναίκα που τον συνόδευε έβριζε χυδαία τον οδηγό.

Όλα αυτά, όπως φαίνεται, εξόργισαν τον οδηγός, ο οποίος δεν αντέδρασε και τόσο ψύχραιμα... Για να σταματήσεις τους δύο νεαρούς που του έκαναν «γυαλιά-καρφιά» το λεωφορείο, αποφάσισε να βγει κρατώντας στο χέρι μια τεράστια χατζάρα.

Πλάνα από το βίντεο, που κυκλοφορεί στο Twitter, δείχνουν τον εργαζόμενο των κολομβιανών συγκοινωνιών να πλησιάζει και να χτυπάει το νεαρό χωρίς να φαίνεται ωστόσο αν τον τραυματίζει. Αφού τα δύο άτομα απομακρύνθηκαν, ο οδηγός ξέσπασε πάνω στη μηχανή του νεαρού άνδρα.

Το περιστατικό έλαβε χώρα στην οδό Ayacucho και Carrera 49, Junín, κοντά στη γραμμή του τραμ, στον τομέα San Antonio.