Αποκάλυψη για τη συγκλονιστική σκηνή του Maestro: «Έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά» (vid)

Newsroom
Αποκάλυψη για τη συγκλονιστική σκηνή του Maestro: «Έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά» (vid)
Ο αγαπημένος σκηνοθέτης-ηθοποιός μοιράστηκε με τους ακολούθους του στο instagram μια από τις πιο αγαπημένες του σκηνές της σειράς «Maestro».

Το «Maestro» του Χριστόφορου Παπακαλιάτη έχει κερδίσει τις καρδιές του ελληνικού κοινού αλλά και σύντομα θα τη δούμε και στην πλατφόρμα του Netflix, όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα σε Ελλάδα και Κύπρο στις 19 Δεκεμβρίου 2022!

Ο σκηνοθέτης και ηθοποιός, δημοσίευσε ένα βίντεο στο instagram του, μέσα από το οποίο αποκάλυψε τον τρόπο με τον οποίο γυρίστηκε μία συγκλονιστική σκηνή, κατά την οποία το πτώμα του «Χαράλαμπου», τον οποίο υποδύεται ο Γιάννης Τσορτέκης, πετιέται στη θάλασσα.

Μάλιστα, όπως σημείωσε ο γνωστός σκηνοθέτης, ο Γιάννης Τσορτέκης έμεινε κάτω από την επιφάνεια του νερού για περισσότερα από 40 λεπτά με τους δύτες, να του παρέχουν οξυγόνο μέχρι να γυριστεί η σκηνή.

Συγκεκριμένα σχολίασε στο Instagram του: «Γυρίσματα με κρύο.. Για τις ανάγκες αυτού του γυρίσματος ο Γιάννης Τσορτεκης έμεινε κάτω από το νερό πάνω από 40 λεπτά με τους δύτες να του παρέχουν οξυγόνο έως ότου γυριστεί η σκηνή. Παράλληλα στο σχολείο με την Συμφωνική Ορχήστρα του Μίκη Θεοδωράκη, να γυρίζουμε μια από τις πιο κρύες αλλά και πιο αγαπημένες μου στιγμές της σειράς».