Φρενίτιδα για το «1899» του Netflix: «Το είχαμε κάψει από μόνοι μας και μας έκανε τον εγκέφαλο... πουρέ» (vids)

Newsroom
Φρενίτιδα για το «1899» του Netflix: «Το είχαμε κάψει από μόνοι μας και μας έκανε τον εγκέφαλο... πουρέ» (vids)
Το γερμανικό θρίλερ «1899» από τους δημιουργούς του Dark γνωρίζει την αποθέωση, καθώς όλοι μιλούν με τα καλύτερα λόγια για την σειρά του Netflix.

Από την προηγούμενη Πέμπτη, στην πλατφόρμα του Netflix έχει ανέβει το «1899» που δεν έχει κερδίσει απλά τις εντυπώσεις όσων το έχουν παρακολουθήσει, αλλά τους έχει αναγκάσει να το αποθεώνουν.

Για όσους δεν γνωρίζουν τι παίζει με το γερμανικό θρίλερ των δημιουργών του Dark, η δημοφιλής πλατφόρμα, δίνει μία μικρή γεύση με την περιγραφή του, αναφέροντας: «Ένα ατμόπλοιο με μετανάστες κατευθύνεται δυτικά αφήνοντας πίσω του τη Γηραιά Ήπειρο. Οι επιβάτες, ένα κράμα Ευρωπαίων, μοιράζονται τις ίδιες ελπίδες και τα ίδια όνειρα εν όψει του νέου αιώνα και της καινούργιας ζωής τους στο εξωτερικό. Το ταξίδι τους όμως θα πάρει μια απρόσμενη τροπή, όταν θα συναντήσουν στη θάλασσα ένα ακυβέρνητο πλοίο επίσης με μετανάστες. Αυτό που θα αντικρίσουν εκεί θα μετατρέψει το ταξίδι τους προς τη “Γη της Επαγγελίας” σε έναν τρομερό εφιάλτη».

Κρίνοντας από τα σχόλια όσων το έχουν παρακολουθήσει, πρόκειται για μια εξαιρετική δουλειά που κρατάει καθηλωμένο τον θεατή και με το τέλος του κάθε επεισοδίου του προκαλεί μεγάλη προσμονή για το επόμενο από τα 8.

Δείτε μερικές από τις αναρτήσεις που έχουν γίνει στο Twitter που έχουν φέρει το «1899» στις πρώτες θέσεις των trends...