H Ομοσπονδία κρίκετ στην Αυστραλία αποβάλει τους οπαδούς που κατεβάζουν «μονοκοπανιά» τις μπύρες (vid)

Newsroom
H Ομοσπονδία κρίκετ στην Αυστραλία αποβάλει τους οπαδούς που κατεβάζουν «μονοκοπανιά» τις μπύρες (vid)
Οι Αυστραλοί κατακεραύνωσαν το Melbourne Cricket Ground (MCG) μετά την αποκάλυψη ότι αρκετοί οπαδοί εκδιώχθηκαν επειδή «κατέβασαν» τις μπύρες τους.

Έχει γίνει διάσημη παράδοση κατά τη διάρκεια των ετήσιων αγώνων εναντίον της Αγγλίας, να γεμίζουν αφρό τα μουστάκια των Αυστραλών και να δημιουργείται μια τεράστια στίβα από ποτήρια μπύρας στις κερκίδες των γηπέδων. Αυτό όμως που λατρεύουν οι Αυστραλοί είναι να πίνουν άφθονη μπίρα.. «μονοκοπανιά».

Ακόμη και ο Μπομπ Χοκ, πρώην πρωθυπουργός της Αυστραλίας, λάτρευε να κατεβάζει μια μπύρα στο κρίκετ υπό τις επευφημίες όλων γύρω του.

Ωστόσο, φαίνεται ότι το MCG έχει χορτάσει και έχει αρχίσει να αποβάλλει τους ανθρώπους που συμμετέχουν σε αυτές τις απίστευτες παραδόσεις.

Η εφημερίδα Herald Sun ανέφερε ότι υπήρχε μια «συνεχής ροή θεατών που αποχωρούσε από το στάδιο» επειδή «κατέβαζαν τις μπύρες τους», ενώ ο κόσμος γύρω τους φώναζε «skol, skol, skol».

Ο Nathan δήλωσε στην Herald ότι τον έδιωξαν επειδή απολάμβανε πολύ γρήγορα τη μπύρα και εξεπλάγη από το τρόπο που οι αρχές τον οδήγησαν στην έξοδο..

Αυτό απέχει πολύ από αυτό που συνέβη κατά τη διάρκεια του δεύτερου αγώνα στην Αδελαΐδα, όπου ένας τύπος κατάφερε να πιει όχι μία, όχι δύο, αλλά τρεις μπύρες διαδοχικά. Συγκεκριμένα, ο τύπος εθεάθη να φέρνει ένα δίσκο με μπύρες πίσω στη θέση του και τελικά υπέκυψε στην πίεση των οπαδών που τον καλούσαν να κάνει skol.

Ο κανόνας υποστηρίζεται από την αστυνομία της Βικτώριας, η οποία εξέδωσε ανακοίνωση στο Perth Now στην οποία αναφέρει: «Η ρίψη και η κατανάλωση αλκοόλ συνδέεται με μέθη και διασπαστική συμπεριφορά, η οποία μπορεί να οδηγήσει σε άλλα ζητήματα δημόσιας τάξης. Δίνουμε μεγάλη έμφαση στην υπεύθυνη κατανάλωση αλκοόλ για να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι θαμώνες μπορούν να απολαύσουν το κρίκετ με ασφάλεια»