«Άμα την αφήσω θα πεθάνει» : H συνταρακτική μαρτυρία του άνδρα που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο του Πειραιά

Newsroom
«Άμα την αφήσω θα πεθάνει» : H συνταρακτική μαρτυρία του άνδρα που έσωσε την 20χρονη από τον «δράκο του Πειραιά
Τη σοβαρή κατάσταση στην οποία ήταν η 20χρονη κοπέλα μετά την απόπειρα βιασμού και τη βάναυση επίθεση που δέχθηκε από το «δράκο» της Νίκαιας, περιέγραψε ο άνδρας που έσπευσε να τη βοηθήσει.

Ο άνθρωπος που άκουσε τις κραυγές αγωνίας και φόβου της 20χρονης στη Νίκαια, τη στιγμή που δεχόταν επίθεση από τον «δράκο» του Πειραιά, μίλησε στην εκπομπή Live news στο Mega και περιέγραψε τα πρώτα δευτερόλεπτα που άκουσε την 20χρονη και πώς την έσωσε από τα χειρότερα.

«Βοήθεια» φώναζε η γυναίκα η οποία αντιστάθηκε και πάλεψε με τον 28χρονο «δράκο» του Πειραιά, ο οποίος αποπειράθηκε να τη βιάσει και την ξυλοκόπησε άγρια. Η 28χρονη, έντρομη, κατάφερε να ξεφύγει από τα χέρια του επίδοξου βιαστή της, ουρλιάζοντας και καλώντας τους περίοικους να της ανοίξουν τις πόρτες των πολυκατοικιών τους για να βρει καταφύγιο.

«Άκουσα τις φωνές, βγαίνω στο μπαλκόνι, ευτυχώς ήταν σε φως, και την είδα την κοπέλα χτυπημένη. '«Mου επιτέθηκε να με σκοτώσει, να με βιάσει» μου έλεγε, και κατεβαίνω κάτω να βοηθήσω το κορίτσι. Αστυνομία γρήγορα λέω, την έχει χτυπήσει άσχημα, βγαίνω έξω, της λέω «έλα γρήγορα μέσα»

«Η αστυνομία μου έλεγε από μέσα «μην ανοίγεις, μήπως είναι κανένα κόλπο και πάθεις τίποτα». Του λέω «δεν υπάρχει περίπτωση να είναι κόλπο, η κοπέλα θα πεθάνει άμα την αφήσω έξω». Εγώ τους είπα «καλέστε και ασθενοφόρο μαζί, είναι άσχημα χτυπημένη, χρειάζεται νοσοκομείο το κορίτσι» πρόσθεσε.

«Όλη η ιστορία έγινε στην Αγ. Δημητρίου. Κι επειδή την έπιασε βροχή, στάθηκε εδώ στη γωνία σ’ ένα μπαλκόνι από κάτω για να κόψει λίγο η βροχή και προφανώς κάπου εκεί της επιτέθηκε αυτός, την είχε παρακολουθήσει, τώρα, ποιος ξέρει πού ήταν κρυμμένος. Έλεγε η κοπέλα ότι «τον έχω δει, σύχναζε εδώ στην πλατεία κάτω, τον έχω δει πολλές φορές, μου έχουν πει ότι έχει κάνει φυλακή, ότι δεν είναι καλός άνθρωπος, έχει ένα πολύ άσχημο πρόσωπο»… Αυτό μου έλεγε η κοπέλα» υπογράμμισε.

«Τα χτυπήματα στο πρόσωπο και το κεφάλι της γυναίκας ήταν τρομακτικά. Αιμορραγούσε αλλά ταυτόχρονα προσπαθούσε να φύγει όσο πιο μακριά μπορούσε από εκείνον για να γλιτώσει. Ευτυχώς οι γείτονες έβαλαν τις φωνές κι εκείνος το έβαλε στα πόδια» είπε επίσης.

Κάτοικος της γειτονιάς, στην οποία η 20χρονη αναζητούσε το βράδυ της επίθεσης, απεγνωσμένα, βοήθεια περιγράφει τη νύχτα τρόμου αλλά και τον λόγο για τον οποίο ζήτησε συγγνώμη από τη νεαρή γυναίκα.

«Την άκουσα να φωνάζει βοήθεια, δεν είμαι τρελή, βοήθεια, πεθαίνω» περιγράφει η κάτοικος και αναφέρει πως η ίδια φοβήθηκε να βγει έξω και να βοήθησει την 20χρονη καθώς έχει στο σπίτι της άτομο με ειδικές ανάγκες και ένιωσε ανήμπορη. «Την είδα παραμορφωμένη, ένα στεφάνι γύρω από το μάτι της, γεμάτο αίματα» ανέφερε στην ίδια εκπομπή, σημειώνοντας πως της ζήτησε συγνώμη με το θύμα να της απαντά πως «καταλαβαίνει».

Η κάτοικος ολοκληρώνοντας την περιγραφή της, έκανε δημόσια έκκληση προς την Αστυνομία να κάνει πιο συχνές περιπολίες.