Κοπέλα μπήκε σπίτι της και βρήκε κληρονόμο περιουσίας δισεκατομμυρίων να κοιμάται στο κρεβάτι της (vid)

Newsroom
Κοπέλα μπήκε σπίτι της και βρήκε κληρονόμο περιουσίας δισεκατομμυρίων να κοιμάται στο κρεβάτι της (vid)
O John Tyson βρέθηκε σε άσχημη κατάσταση να κοιμάται στο κρεβάτι μίας άγνωστης γυναίκες.

Μπροστά σε ένα σοκαριστικό θέαμα βρέθηκε μία κοπέλα στις ΗΠΑ, όταν επέστρεψε στο σπίτι της, αργά το βράδυ, πριν από λίγες μέρες.

Και αυτό γιατί όταν πέρασε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας είδε έναν άγνωστο για εκείνη άνδρα, να είναι ημίγυμνος και να κοιμάται στο κρεβάτι της.

Αυτός ήταν ο οικονομικός διευθυντής του Tyson Food, John Tyson που είναι γιος του προέδρου της Tyson Foods, John H. Tyson, και δισέγγονος του ιδρυτή John W. Tyson. Η περιουσία που αναμένεται να κληρονομήσει είναι πολλά εκατομμυρίων, καθώς η αξία της φτάνει περίπου τα 3,3 δισεκατομμύρια δολάρια.

Το τοπικό τηλεοπτικό κανάλι KNWA/Fox24 ανέφερε ότι η ανάσα του Tyson μύριζε αλκοόλ όταν τον βρήκαν και πως δεν ήταν σε θέση να απαντήσει προφορικά στην αστυνομία.

Η νεαρή κοπέλα που είναι φοιτήτρια, είπε πως αρχικά νόμιζε πως είχε ξεχάσει ξεκλείδωτη την πόρτα, όμως η εκτίμησή της αυτή, δεν επιβεβαιώθηκε.

. Ο Tyson αφέθηκε ελεύθερος την Κυριακή το απόγευμα με εγγύηση 415 δολαρίων και αναμένεται να παρουσιαστεί στο δικαστήριο την 1η Δεκεμβρίου.