Τα παιδιά για τους βιασμούς στα Πετράλωνα και την μητέρα: «Ήξερε αλλά δεν την ένοιαζε, μου έκανε πλύσεις στομάχου» (vid

Newsroom
Τα παιδιά για τους βιασμούς στα Πετράλωνα και την μητέρα: «Ήξερε αλλά δεν την ένοιαζε, μου έκανε πλύσεις στομάχου» (vid
Γροθιά στο στομάχι είναι τα όσα καταγγέλλουν και για τη μητέρα τους τα δύο παιδιά που βιάζονταν συστηματικά από τον πατέρα τους.

Δεν χωρά ανθρώπινος νους την κόλαση που κατήγγειλαν ότι έζησαν τα δύο παιδιά από τα Πετράλωνα στα χέρια των γονιών τους, με τον πατέρα τους να τα βιάζει συστηματικά και τη μητέρα τους να αδιαφορεί για όσα συνέβαιναν.

«Είμαστε απολύτως σίγουροι ότι η μητέρα μας γνώριζε τι μας συνέβαινε αλλά δεν την αφορούσε. Δεν την ένοιαζε, δεν την πείραζε, αφού έτσι μας ξεφορτωνόταν από το να μας έχει όλη την ώρα μέσα στα πόδια της», λέει η 22χρονη στην εκπομπή «Live News» στο MEGA.

Συγκεκριμένα, τα δύο παιδιά την κατηγορούν πως εθελοτυφλούσε όσο εκείνα γίνονταν έρμαια στις αρρωστημένες ορέξεις του πατέρα και των φίλων του. Εντέχνως μάλιστα παρουσίαζε τα ίδια τα παιδιά ως προβληματικά στον κοινωνικό περίγυρο.

«Ήμουν ένα παράξενο και προβληματικό παιδί, αυτή ήταν η εικόνα που έδινε σε όλους για εμένα. Διέδιδε στη γειτονιά σκόπιμα τη φήμη ότι είμαι προβληματικός. Με εξανάγκαζε να κάνω πλύσεις στομάχου τόσο σε νοσοκομεία όσο και στο σπίτι πάμπολλες φορές για φάρμακα που υποτίθεται πως έπινα, ενώ της φώναζα πως δεν το έχω κάνει», λέει ο γιος της οικογένειας.

Μάλιστα, ο γιός καταγγέλλει ότι η μητέρα είχε χειροδικήσει ουκ ολίγες φορές σε βάρος του. «Μου συμπεριφερόταν οδυνηρά. Με μισούσε γιατί της θύμιζα τον άντρα της και ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμη περισσότερο σήμερα γιατί βρήκα τη δύναμη, με τη στήριξη ξένων τότε ανθρώπων να καταγγείλω όλα όσα έχω υποστεί από τον ‘πατέρα’ μου. Με μισεί ακόμα πιο πολύ γιατί ήρθαν στο φως οι δικές της ευθύνες, η συνενοχή της και η δική της κακοποιητική της συμπεριφορά» πρόσθεσε ο 17χρονος.

Την ίδια ώρα, ο άτυχος νέος συγκλονίζει περιγράφοντας την αντίδραση της ίδιας του της μάνας όταν της αποκάλυψε ότι έπεφτε θύμα ομαδικών βιασμών που διοργάνωνε ο πατέρας του.

«Μία ημέρα μάλιστα αφού είχα αρχίσει να εκμυστηρεύομαι στον συγγραφέα τα βασανιστήρια μου, η μόνη αντίδραση της προς εκείνον ήταν να σχολιάσει χαζογελώντας: «Μήπως τα προκαλεί ο γιος μου επειδή είναι όμορφος» δήλωσε ο νεαρός.

«Αντί για σ’ αγαπώ, το παιδί αυτό αποκαλύπτει πως το μόνο που άκουγε από τα χείλη της μητέρας του ήταν: «Σκάσε». Ήταν η πιο συνηθισμένη απάντηση της προς εμένα. Δεν την ένοιαζε τίποτα άλλο από το να σκάσω. Αν γινόταν και ως οντότητα» συνεχίζει ο γιος.