«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα: Γιούχαρε ο κόσμος τους αστυνομικούς (vid)

Newsroom
«Ντου» της ΕΛ.ΑΣ σε κέντρο διασκέδασης στην Αθήνα: Γιούχαρε ο κόσμος τους αστυνομικούς (vid)
Ένας 31χρονος συνελήφθη, κατηγορούμενος για παράβαση του νόμου περί όπλων, κατά τη διάρκεια των στοχευμένων ελέγχων του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Η αστυνομία έκανε ελέγχους σε συνολικά 20 μαγαζιά διασκέδασης.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, οι έλεγχοι πραγματοποιήθηκαν το βράδυ του Σαββάτου 22/10, σε νυχτερινά μαγαζιά σε Κολωνάκι, Λ. Συγγρού, Μιχαλακοπούλου, Περιστέρι, Χαϊδάρι και Νέο Ηράκλειο.

Ωστόσο ο έλεγχος σε κάποιο από τα μαγαζιά, έγινε viral αφού οι θαμώνες ανήρτησαν στα social media την στιγμή που η αστυνομία έκανε -κυριολεκτικά- «ντου».

@dannydvtt13

♬ πρωτότυπος ήχος - vayalambrou

Μάλιστα οι πελάτες του μαγαζιού ακούγονται σ' ένα από τα βίντεο, να γιουχάρουν τους αστυνομικούς.

@dannydvtt13

♬ original sound - dannydvtt13

Να υπενθυμίσουμε πως γίνονται συχνά έλεγχοι στα νυχτερινά μαγαζιά και μάλιστα πριν από λίγο καιρό και ο Νίκος Βέρτης δεν έκρυψε τον εκνευρισμό του για τον αστυνομικό έλεγχο που πραγματοποιούνταν εκείνη την ώρα στο μαγαζί που εμφανιζόταν στη Θεσσαλονίκη, για τα ντεσιμπέλ του ήχου και το κάπνισμα που απαγορεύεται σε εσωτερικούς χώρους.

Βέβαια, αργότερα σε συνέντευξή του, αιτιολόγησε την αντίδρασή του αυτή τονίζοντας πως «όταν ο ίδιος έλεγχος συνεχίζεται κάθε μία ώρα, αρχίζει το σκηνικό και ξεφεύγει από τα όρια της λογικής. Το βλέπεις και ως επιλεκτική δικαιοσύνη. Γιατί έρχεσαι τόσο επίμονα μόνο σε μένα;».