Τέλος τα ψέματα, μπορείτε να παίξετε από σήμερα το Football Manager 2023!

Παύλος Παπαπαύλου
Τέλος τα ψέματα, μπορείτε να παίξετε από σήμερα το Football Manager 2023!
Ήρθε η ώρα να γίνετε Ζοζέ Μουρίνιο στη θέση του Ζοζέ Μουρίνιο.

H Sports Interactive και η SEGA ανακοίνωσαν τη διάθεση της early access beta για το Football Manager 2023 από σήμερα, σε PC και Mac.

Η έκδοση που μπορείτε να δοκιμάσετε από τώρα κατεβαίνει από το Steam ή το Epic Games Store και τις επόμενες μέρες θα προστεθεί και στο Microsoft Store. Όσοι ενδιαφέρονται να παίξουν από σήμερα θα πρέπει απλά να έχουν κάνει προ-παραγγελία το παιχνίδι από επίσημο συνεργάτη της SEGA ή το προ-αγοράσουν τώρα και μέχρι τις 8 Νοεμβρίου που κυκλοφορεί επίσημα.

Η early access έκδοση δεν θεωρείται η τελική του τίτλου και προσφέρει αρκετές λειτουργίες, αλλά όχι τα πάντα. Το online play είναι ενεργοποιημένο μεν, αλλά δεν θα έχετε πρόσβαση στο pre-game και στους in-game editors που θα έρθουν στην κυκλοφορία του game.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί πως όλη η πρόοδός σας από την έκδοση early access μπορεί να μεταφερθεί αυτόματα στην πλήρη έκδοση του τίτλου.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Football Manager 2023 θα έχει νέες διοργανώσεις με τις επίσημες άδειές τους. Μέσα σε αυτές θα είναι το UEFA Champions League, το UEFA Europa League και το UEFA Europa Conference League και θα κυκλοφορήσει και για πρώτη φορά σε οικιακές κονσόλες PlayStation.

Αν τώρα, θέλετε να παίξετε δωρεάν το game (ή χωρίς να το αγοράσετε), δεν έχετε παρά να ενεργοποιήσετε (ή αξιοποιήσετε) τη συνδρομή σας στο Xbox/PC Game Pass, καθώς θα προστεθεί στη σχετική βιβλιοθήκη από τις 8 Νοεμβρίου.