Συγκλονίζει ηλικιωμένη που πάλεψε με ληστή μέσα στο σπίτι της: «Δεν περίμενα να ζει άνθρωπος μετά από τόσο ξύλο» (vid)

Newsroom
Συγκλονίζει ηλικιωμένη που πάλεψε με ληστή μέσα στο σπίτι της: «Δεν περίμενα να ζει άνθρωπος μετά από τόσο ξύλο» (vid)
Η γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της και κατάφερε να τον τρέψει σε φυγή.

Ηλικιωμένη γυναίκα ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με ληστή που εισέβαλε στο σπίτι της στον Πύργο. Βρήκε το κουράγιο και πάλεψε μαζί του, αναγκάζοντάς τον να τραπεί σε φυγή.

Η ίδια μίλησε στο Star, μέσα από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται, μετά τα χτυπήματα που της προκάλεσε ο κακοποιός σε όλο της το σώμα.

«Μου το έσπασε από πάνω, όπως με ταρακούναγε, φάε και τούτη, φάει κι εκείνη, και μου έχωσε μια μαχαιριά εδώ κι έχει κάνει μια τρύπα... και το κεφάλι μου, ραμμένο από 'δω μέχρι την κορυφή», ανέφερε η ηλικιωμένη περιγράφοντας τα όσα έζησε.

«Μπαίνει μέσα και ήταν κουκουλωμένο το πρόσωπό του. Μια κουκούλα, άρχισε να σπρώχνει, εγώ φώναζα "Παναγία μου". Κι άρχισε να χτυπάει, "τα λεφτά και τα χρυσαφικά σου γρήγορα"», συμπλήρωσε η γυναίκα.

Ο νεαρός δράστης κατάφερε να πηδήσει την καγκελόπορτα του σπιτιού της ηλικιωμένης, να μπει μέσα στο σπίτι και να πλησιάσει τη γυναίκα που για καλή της τύχη, δεν έχασε την ψυχραιμία της.

Ο θρασύτατος ληστής όταν η ηλικιωμένη γυναίκα δεν υπάκουσε στις εντολές του, άρχισε να τη χτυπά με ένα σίδερο στο κεφάλι και σε όλο της το σώμα.

«Αφού είδε ότι δεν κάνει τίποτα, κράταγε κι ένα σίδερο, περίπου τόσο, και άρχισε να με κτυπάει στο κεφάλι πίσω, με έχουνε ράψει από εδώ μέχρι το σβέρκο, το αίμα άρχισε να πετάγεται, γεμάτο το σπίτι μέσα».

«Φώναζα δυνατά με όλη μου τη δύναμη, βοήθεια, βοήθεια, βοήθεια, κι αυτός φοβήθηκε, άκουσε αυτοκίνητο απ' έξω κι έφυγε. Μεγάλη πάλη, δεν το περίμενα ότι ζει ο άνθρωπος μετά από τόσο ξύλο», τόνισε η ηλικιωμένη γυναίκα.

Ωστόσο δεν ήταν η πρώτη φορά που η ηλικιωμένη γυναίκα έγινε στόχος κακοποιών. Οι αστυνομικοί της υποδιεύθυνσης ασφαλείας Πύργου από την περιγραφή που έδωσε η γυναίκα κατάφεραν να εντοπίσουν τον επίδοξο ληστή και να τον συλλάβουν.