Οι Depeche Mode επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία!

Παναγιώτης Γκανάς
Οι Depeche Mode επιστρέφουν με νέο άλμπουμ και παγκόσμια περιοδεία!
Με το νέο δίσκο να ονομάζεται "Memento Mori", οι Depeche Mode ενώ ακόμη θρηνούν την απώλεια του Andy “Fletch” Fletcher βγαίνουν για να σαρώσουν τις σκηνές του πλανήτη

«Να θυμάσαι ότι θα πεθάνεις». Με τον κυνικό αλλά και λιτό τίτλο, οι Depeche Mode θα επιστρέψουν δισκογραφικά ετοιμάζοντας ταυτόχρονα μια παγκόσμια περιοδεία.

Στο 15ο άλμπουμ τους και σύμφωνα με τα λεγόμενα του τραγουδιστή Dave Gahan «υπάρχουν τραγούδια που τους θυμίζουν ότι ο χρόνος περνά και πετά και πρέπει όσο ζεις να το εκμεταλλεύεσαι στο έπακρο».

Πιθανότερο διάστημα κυκλοφορίας είναι ο Μάρτιος του 2023 ενώ σε ένα mini event το μεσημέρι της Τρίτης στο Βερολίνο, η αγαπημένη μπάντα ανακοίνωσε και τους σταθμούς του tour της.

dm

Το event της ανακοίνωσης έγινε σε βαρύ κλίμα με τα εναπομείναντα μέλη της μπάντας να αναφέρουν χαρακτηριστικά: «Ήταν περίεργο να έρθουμε εδώ στο Βερολίνο σε ένα ξενοδοχείο που είχαμε έρθει με τον Andy πολλές φορές. Ό,τι κάνουμε από εδώ και πέρα είναι διαφορετικό, οπότε απλά κατεβάζουμε το κεφάλι και κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε».