Χριστίνα Παππά: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητά ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώνει» (vid)

Newsroom
Χριστίνα Παππά: «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητά ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώνει» (vid)
«Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα», είπε σε συνέντευξη η Χριστίνα Παππά.

Στην κάμερα του «Mega καλημέρα» μίλησε η ηθοποιός Χριστίνα Παππά, η οποία απάντησε μεταξύ άλλων και για το σάλο που προκλήθηκε προ ημερών με τον Χρήστο Βασιλόπουλο.

«Το εγγονάκι εννοείται ότι θα το κακομάθω όσο μπορώ! Όπως και να έλεγαν το μωρό, θα του είχα αδυναμία. Η Άννα είναι ένα πλάσμα πονεμένο και χαρισματικό, την θαυμάζω», απάντησε αρχικά η Χριστίνα Παππά.

Η γνωστή ηθοποιός τόνισε στο τέλος σχετικά με το σάλο που προκλήθηκε από την αγγελία του Χρήστο Βασιλόπουλου : «Καλά κάνει ο Χρήστος Βασιλόπουλος και ζητούσε ηθοποιούς χωρίς να τους πληρώσει, δεν είναι κακό αυτό αν είσαι νέο παιδί και θες να το κάνεις για την εμπειρία. Εμένα αν μου λέγανε να κάνω κάτι αφιλοκερδώς θα το έκανα».

Υπενθυμίζεται ότι ο Χρήστος Βασιλόπουλος είχε ανεβάσει στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αγγελία στην οποία ζητά από σπουδαστές ηθοποιούς να στείλουν βιογραφικά. Μέσω τη δημοσίευσης ξεκαθάριζε ότι όσοι επιλεγούν δεν θα πληρωθούν όμως η παραγωγή «θα κρατήσει όλα τα βιογραφικά των συμμετεχόντων για μελλοντική συνεργασία».