Νύφη αποφάσισε να κάνει τον γάμο μόνη της, αφού ο γαμπρός το «έσκασε» (vid)

Newsroom
Νύφη αποφάσισε να κάνει τον γάμο μόνη της, αφού ο γαμπρός το «έσκασε» (vid)
Απτόητη έμεινε μια υποψήφια νύφη στην Ουαλία όταν ο γαμπρός αποφάσισε να μην εμφανιστεί στην εκκλησία.

Μια νύφη στην Ουαλία αποφάσισε να συνεχίσει τον γάμο της, παρά το γεγονός ότι ο γαμπρός δεν εμφανίστηκε εκείνη την ημέρα στην εκκλησία. Η Kayley Stead το πρωί του γάμου ανακάλυψε ότι ο μελλοντικός σύζυγός της δεν είχε σκοπό να ακολουθήσει στο μυστήριο.

Παρά τη στεναχώρια της, η 27χρονη νύφη πήρε τη μεγάλη απόφαση να συνεχίσει τη μεγάλη μέρα της ζωής της με τον στενό κύκλο της σε ξενοδοχείο τη Ουαλίας. Εξάλλου, είχε ήδη πληρώσει το catering και δεν ήθελε να πάνε όλα χαμένα.

Έτσι έβαλε κανονικά το νυφικό της φόρεμα και έκανε μια θριαμβευτική είσοδο στην αίθουσα όπου ήταν προγραμματισμένη η δεξίωση. Χόρεψε με τον κόσμο, έβγαλε φωτογραφίες, ενώ μοιράστηκε τον γαμήλιο χορό, με τους κουμπάρους, τα αδέλφια της και τον πατέρα της.

Το μόνο που αναγκάστηκε να ακυρώσει ήταν το ταξίδι του μέλιτος. Ωστόσο, παρά το γεγονός ότι αντιμετώπισε με ψυχραιμία αυτό που της έτυχε, δεν έκρυψε το σοκ για την απόφαση του γαμπρού να τα τινάξει όλα την τελευταία στιγμή.

«Προσπάθησα να επικοινωνήσω μαζί του, αλλά δεν πήρα καμία απάντηση. Δεν έμαθα τον λόγο, αλλά πλέον δεν με νοιάζει. Η ένα σοκ για μένα, δεν είχα καμία ένδειξη ότι θα έκανε κάτι τέτοιο, αλλά θέλω να τα αφήσω όλα πίσω», ανέφερε η Kayley.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ξυπνήσαμε στις έξι και τέταρτο όταν έφτασε ο make-up artist, πήραμε πρωινό μαζί και μετά αρχίσαμε να ετοιμαζόμαστε. Ένας από τους κουμπάρος επικοινώνησε με τον καλύτερό μου φίλο και του είπε ότι ο γαμπρός είχε φύγει. Δεν μου είπε τίποτα μέχρι να αποφασίσουν ποιος θα ήταν ο καλύτερος τρόπος να μου το ανακοινώσουν, πριν το μάθω από άλλον».

Γύρω στις 11 το πρωί, καθώς η Kayley καθόταν για να της φτιάξουν τα μαλλιά και το μακιγιάζ, μίλησε με τον πατέρα του γαμπρού, ο οποίος επιβεβαίωσε ότι ο αρραβωνιαστικός της δεν θα εμφανιζόταν.