Κατερίνα Καινούργιου κατά Γιώργου Λιάγκα : "Σε μια γυναίκα δε λες ποτέ αυτή την ατάκα"

Newsroom
Κατερίνα Καινούργιου κατά Γιώργου Λιάγκα : "Σε μια γυναίκα δε λες ποτέ αυτή την ατάκα"
Η Κατερίνα Καινούργιου φανερά ενοχλημένη αναφέρθηκε στο άκομψο σχόλιο το Γιώργου Λιάγκα

Για την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό συζητούσαν σήμερα στη "Super Κατερίνα”. Η Κατερίνα Καινούργιου, μάλιστα, αναφέρθηκε και στην ατάκα που είπε πριν λίγες ημέρες ο Γιώργος Λιάγκας στην πρώην πλέον συμπαρουσιάστρια του.

Συγκεκριμένα, στις 15/9 στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1, ειπώθηκε ότι ο παρουσιαστής κάνει διατροφή. Αυτό σχολιάστηκε καυστικά από τους συνεργάτες του δίνοντας λαβή στον ίδιο να πει στη Δούκισσα: "Δεν θες να γίνω όμορφος και να σε ανταγωνιστώ στην ομορφιά", με εκείνη να απαντά: "Θέλω, αλλά να σου πω κάτι, όλα είναι πολύ γοητευτικά πάνω σου". Τότε ο γνωστός παρουσιαστής έκανε ένα εμετικό σχόλιο στον "αέρα" λέγοντας "Και κάτω μου".

Σήμερα η Κατερίνα Καινούργιου δήλωσε φανερά ενοχλημένη με τη συγκεκριμένη ατάκα "Σε μια γυναίκα, κι εφόσον το πάμε και σε μητέρα, που δεν μου αρέσουν αυτοί οι διαχωρισμοί γιατί κάποια γυναίκα μπορεί να μην έχει παιδί, αλλά γυναίκα συνεχίζει να είναι, και σε μια μητέρα παντρεμένη δεν λες ποτέ αυτή την ατάκα".

Ο συμπαρουσιαστής στο πλατό, Γρηγόρης Γκουνταράς πρόσθεσε : "Επειδή το κουβεντιάσαμε, εγώ που στην τηλεόραση μιλάω πάνω κάτω όπως μιλάω στα κανονικά μου, εγώ αυτό δεν θα το έλεγα ποτέ. Και ειδικά σε έναν άνθρωπο που δεν τον ξέρω κιόλας".

Tο θέμα έκλεισε με το Γιάννη Πουλόπουλο να σχολιάζει ότι τα όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας ήταν πολύ άκομψα.