Βίντεο σοκ από άγριο ξυλοδαρμό νεαρού στο Σύνταγμα: Χαλαροί πήγαν οι 3 αστυνομικοί (vid)

Newsroom
Βίντεο σοκ από άγριο ξυλοδαρμό νεαρού στο Σύνταγμα: Χαλαροί πήγαν οι 3 αστυνομικοί (vid)
Νεαρός δέχθηκε άγρια επίθεση στην γεμάτη από κόσμο πλατεία Συντάγματος, με τους αστυνομικούς να πηγαίνουν χαλαροί, χωρίς να κυνηγούν τους δράστες.

Μόνο ως εξωφρενικό μπορεί να χαρακτηριστεί το περιστατικό που έφερε στην δημοσιότητα ο ΣΚΑΙ με τον άγριο ξυλοδαρμό ενός νεαρού στην πλατεία Συντάγματος.

Την ώρα λοιπόν που ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της Αθήνας, αν όχι το πιο κεντρικό, ήταν γεμάτο από κόσμο, οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα, πιθανότατα για να τον κλέψουν.

Εκείνος μάλλον αντιστάθηκε και έτσι άρχισαν να τον ξυλοκοπούν άγρια, ενώ όπως ειπώθηκε ενδεχομένως να τον χτύπησαν και με μπουκάλι, με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος, αιμόφυρτος και να σφαδάζει από πόνο.

Το απίστευτο στο όλο video είναι το γεγονός οτι ελάχιστα δευτερόλεπτα μετά την αποχώρηση των δραστών, κάνουν την εμφάνισή τους τρεις αστυνομικοί που δεν δείχνουν καμία διάθεση να κυνηγήσουν τους δράστες.

Περπατάνε χαλαρά προς το σημείο, την ώρα που πιθανότατα οι δράστες της επίθεσης είναι ακόμα στο οπτικό τους πεδίο, ενώ κρατάνε και απόσταση από το θύμα, χωρίς να τσεκάρουν την κατάσταση στην οποία βρίσκεται.

Θα μπορούσαν να τους είχαν κυνηγήσει και με δεδομένο οτι όλη η πλατεία, αλλά και η ευρύτερη περιοχή είναι γεμάτη από αστυνομικούς, θα μπορούσαν να τους είχαν συλλάβει.

Μέχρι στιγμής αναζητούνται από την ΕΛ.ΑΣ.