Η Χίλαρι Κλίντον εκφράζει την υποστήριξή της στην Σάνα Μαρίν: «Συνέχισε να χορεύεις»

Newsroom
Η Χίλαρι Κλίντον εκφράζει την υποστήριξή της στην Σάνα Μαρίν: «Συνέχισε να χορεύεις»
Η πρώην ΥΠΕΞ Χίλαρι Κλίντον εκφράζει την υποστήριξή της στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν.

Η πρώην υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Χίλαρι Κλίντον, εξέφρασε τη στήριξή της στην πρωθυπουργό της Φινλανδίας Σάνα Μαρίν, η παρουσία της οποίας σε ένα πάρτι επικρίνεται έντονα από την αντιπολίτευση στη χώρα της.

Στον επίσημο λογαριασμό της στο Twiiter η Κλίντον ανάρτησε μια φωτογραφία της ίδιας τη στιγμή που χορεύει, με τα χέρια σηκωμένα, το 2012, στο Café Havana, στην Καρταχένα της Κολομβίας.

«Ιδού εγώ στην Καρταχένα, όπου βρέθηκα για μια σύνοδο, με την ιδιότητα της υπουργού Εξωτερικών», ανέφερε η Χίλαρι Κλίντον, προσθέτοντας: «Συνέχισε να χορεύεις, @marinsanna».

Στα 36 της χρόνια, η νεότερη πρωθυπουργός του κόσμου βρέθηκε στο επίκεντρο μιας αντιπαράθεσης όταν κυκλοφόρησαν βίντεο που την δείχνουν να διασκεδάζει και να χορεύει μια φίλους της και διάφορους διάσημους Φινλανδούς.

Η Χίλαρι Κλίντον, 74 ετών, ήταν υπουργός Εξωτερικών από το 2009 μέχρι το 2013, επί προεδρίας Μπαράκ Ομπάμα. Διεκδίκησε την προεδρία αλλά ηττήθηκε το 2016 από τον Ντόναλντ Τραμπ. Έχει επίσης υπάρξει πρώτη κυρία των ΗΠΑ και εκλεγμένη γερουσιάστρια