Η σοκαριστική στιγμή που υπάλληλος σούπερ μάρκετ άρπαξε μέσα από καρότσι ένα μωρό (vid)

Newsroom
Η σοκαριστική στιγμή που υπάλληλος σούπερ μάρκετ άρπαξε μέσα από καρότσι ένα μωρό (vid)
O υπάλληλος του σούπερ μάρκετ στο Γιοχάνεσμπουργκ, πέρασε δίπλα από το καρότσι και άρπαξε το παιδί, όμως η μητέρα κατάλαβε γρήγορα τι είχε συμβεί.

Ένα πραγματικά τρομακτικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα ασφαλείας στο Γιοχάνεσμπουργκ, με την προσπάθεια αρπαγής ενός μωρού.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο video, αυτό συνέβη μπροστά από το ψυγείο με τα κρέατα, στο οποίο είχε πάει μία μητέρα με το παιδί της. Επειδή όμως, δεν μπορούσε να το έχει αγκαλιά και να σκύψει να πάρει αυτό που ήθελε, το έβαλε στην ειδική θέση που υπάρχει στο καρότσι.

Όσο είχε γυρισμένη την πλάτη της, ένας υπάλληλος που περνούσε από εκεί, άρπαξε το μωρό και επιχείρηση να απομακρυνθεί, όμως για εκείνη τη στιγμή η μητέρα γύρισε και είδε τι είχε συμβεί.

Αμέσως πήγε προς το μέρος του και του άρπαξε το μωρό από τα χέρια, με τον δράστη να λέει πως το μωρό απλά άπλωσε τα χέρια του, ενώ γελούσε κιόλας.

Η μητέρα απευθύνθηκε στον υπεύθυνο του καταστήματος, ο οποίος αφού της είπε οτι είχε δίκιο, την ρώτησε αν ο συγκεκριμένος άνδρας φορούσε φούτερ με κουκούλα, κάτι που έδειχνε πως είχε ήδη κάποιον στο μυαλό του.

Όπως έγραψε στην ανάρτησή της η μητέρα που πόσταρε και το σχετικό video, προκειμένου όλοι να προσέχουν, ο δράστης τελικά συνελήφθη και η υπόθεση είναι σε εξέλιξη, προκειμένου να διαπιστωθεί τι ήθελε να κάνει με το παιδί.