Οριστικό: Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των iPhone 14 (vid)

Παύλος Παπαπαύλου
Οριστικό: Στις 7 Σεπτεμβρίου η παρουσίαση των iPhone 14 (vid)
Η Apple θα αποκαλύψει σύντομα τα 4 νέα μοντέλα στη σειρά iPhone 14.

Επιβεβαιώθηκαν τελικά οι φήμες για το νέο event της Apple σχετικά με τα iPhone 14.

Η αμερικανική εταιρεία ανακοίνωσε πως θα παρουσιάσει στις 8 το βράδυ (ώρα Ελλάδος) της 7ης Σεπτεμβρίου τα νέα της «έξυπνα» τηλέφωνα, με την εκδήλωση να μεταδίδεται τόσο από το επίσημο site, όσο και μέσα από το YouTube.

Οι καλεσμένοι θα επιστρέψουν μετά από καιρό στο Steve Jobs Theater του Apple Campus στο Κουπερτίνο και φέτος εκτιμάται πως θα δούμε 4 διαφορετικά μοντέλα. Το νέο θα είναι ένα plus-size iPhone 14 Plus/Max που θα έχει τις διαστάσεις του iPhone 14 Pro Max, αλλά με τα χαρακτηριστικά του απλού iPhone 14, με στόχο να αντικαταστήσει (και να θέσει εκτός αγοράς) τη σειρά iPhone mini.

Η πιο μεγάλη διαφορά θα είναι στα νέα iPhone το notch, που θα απομακρυνθεί και στη θέση του θα δούμε δύο διαφορετικές οπές σε σχήμα χαπιού για να τοποθετηθούν εκεί οι αισθητήρες, αλλά και η selfie camera.

Αποκλειστικά στα Pro μοντέλα αναμένεται να δούμε τον επεξεργαστή A16, τη στιγμή που τα απλά τηλέφωνα θα παραμείνουν με το φετινό. Ενισχυμένη θα είναι και η κεντρική πίσω κάμερα στα 48MP, ενώ η selfie camera θα προσφέρει πλέον αυτόματη εστίαση.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ακόμη την παρουσίαση των Apple Watch Series 8, των νέων iPad και των νέων AirPods Pro 2. Υπομονή μερικές ημέρες...