Οι Γερμανοί διαψεύδουν τους κρητικούς... νταήδες: «Μου έδωσε μπουνιά από το παράθυρο» (vid)

Newsroom
Οι Γερμανοί διαψεύδουν τους κρητικούς... νταήδες: «Μου έδωσε μπουνιά από το παράθυρο» (vid)
Ανακουφισμένοι οι Γερμανοί τουρίστες με την σύλληψη των Κρητικών, διαψεύδουν τους ισχυρισμούς τους.

Η αγωνία της οικογένειας των Γερμανών που δέχθηκε την επίθεση δύο Κρητικών έχει λάβει τέλος από χθες, καθώς οι νταήδες έπεσαν στα χέρια της αστυνομίας.

Μιλώντας στην ΕΡΤ δήλωσαν ανακουφισμένοι από την εξέλιξη αυτή και πλέον ετοιμάζονται να συνεχίσουν τις διακοπές τους στο νησί.

«Νιώθουμε ανακούφιση, επειδή είναι ένα μέτρο ασφαλείας για εμάς, για να βγούμε έξω, θα νοικιάσουμε μηχανάκια να κάνουμε τις διακοπές μας, αλλά είναι ένα μέτρο ασφαλείας και για την τοπική κοινωνία και τους ανθρώπους που ζουν στην Κρήτη», είπε χαρακτηριστικά ο Κρις.

Μάλιστα, απαντώντας στους ισχυρισμούς των κατηγορούμενων δραστών πως αυτοί ήταν που ξεκίνησαν τον καυγά, τους διέψευσε λέγοντας πως ο 38χρονος εκπρόσωπος ήταν αυτός που τα άρχισε όλα: «Αυτός ξεκίνησε τον καυγά, αυτός μου έδωσε μπουνιά από το παράθυρο, συνεπώς αυτός προκάλεσε το περιστατικό», ενώ για το χτύπημα στο πρόσωπο που ισχυρίζεται ο Κρητικός πως έχει, απάντησε: «Έπρεπε να το διαχειριστώ, προσπάθησα να βοηθήσω την οικογένειά μου, να σώσω την οικογένειά μου εκείνη τη στιγμή, η αδερφή μου άρχισε να ουρλιάζει».

Οι δύο κατηγορούμενοι έκαναν μήνυση σε βάρος των Γερμανών για επικίνδυνη οδήγηση και πρόκληση σωματικών βλαβών, ενώ υποστήριξαν ότι δεν υπήρχε κανένα μαχαίρι στο περιστατικό.