Η ακροάτρια που ανακάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι την απατάει ο σύντροφος της, αποκάλυψε τι ακολούθησε (vid)

Newsroom
Η ακροάτρια που ανακάλυψε σε ραδιοφωνική εκπομπή ότι την απατάει ο σύντροφος της, αποκάλυψε τι ακολούθησε (vid)
Ραδιοφωνική εκπομπή στη Νέα Ζηλανδία βοήθησε ακροάτρια να επιβεβαιώσει πως το αγόρι της είχε σχέση με άλλη.

Σοκ είχαν πάθει οι ακροατές αλλά και οι παραγωγοί μιας ραδιοφωνικής εκπομπής στη Νέα Ζηλανδία, όταν μια κοπέλα επιβεβαίωσε-ανακάλυψε στον «αέρα» πως ο σύντροφός της την απατούσε, με εκείνη που υποψιαζόταν.

Μιλώντας περίπου ένα χρόνο μετά το περιστατικό, η γυναίκα εξήγησε στους παρουσιαστές Sharyn και Jayden ότι αφού αποκαλύφθηκε ο πρώην της, της έστειλε ένα μακροσκελές μήνυμα, για να ζητήσει συγγνώμη.

Συγκεκριμένα ανέφερε: «Αφού συνέβησαν όλα, μου έστειλε ένα μεγάλο μήνυμα ζητώντας μου συγγνώμη που με έφερε σε δύσκολη θέση».

Η κοπέλα, η οποία θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία της, εξήγησε πως προφανώς μετά από αυτό, τον χώρισε και έκοψε κάθε επαφή μαζί του.

«Το έκανα για την δική μου ψυχική υγεία. Ήταν πολύ αναστατωμένος μετά από αυτό», τόνισε.

Ωστόσο, όλο αυτό της βγήκε σε καλό, αφού μετά τον χωρισμό γνώρισε τον έρωτα της ζωής της, ο οποίος της έκανε πρόταση γάμου.

«Στην πραγματικότητα γνώρισα τον έρωτα της ζωής μου και μου έκανε πρόταση γάμου τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους», ανέφερε.

Μάλιστα συμπλήρωσε πως σε αντίθεση με τον πρώην της, ο νυν σύντροφός της είναι ειλικρινής και του έχει εμπιστοσύνη.

Παράλληλα αποκάλυψε πως συνάντησε τυχαία την γυναίκα που ήταν το τρίτο πρόσωπο στην σχέση της και της είπε μόνο ένα «μπράβο».