Huawei Watch Fit 2: Τα κάνει όλα και συμφέρει

Παύλος Παπαπαύλου
Huawei Watch Fit 2: Τα κάνει όλα και συμφέρει
Το νέο fitness tracker των Κινέζων προσφέρει λύση σε όλα τα επίπεδα.

Πέραν των «έξυπνων» ρολογιών που κινούνται σε υψηλές τιμές, η αγορά της τεχνολογίας έχει δώσει βάρος και στα υπόλοιπα wearables και μία κατηγορία που είναι ιδιαίτερα αγαπητή και στη χώρα μας είναι αυτή των fitness trackers. Των συσκευών, δηλαδή, που καταγράφουν την καθημερινότητα και την άσκησή σας και σας δίνουν συμβουλές για να κάνετε τη ζωή σας καλύτερη.

Η Huawei έχει απλώσει και προς εκείνη την κατεύθυνση τα δίχτυα της και πλέον ρίχνει στην αγορά άλλο ένα προϊόν, το Huawei Watch Fit 2. Το νέο προϊόν ανήκει στην μεσαία κατηγορία, πωλείται σε μια τιμή λίγο κάτω από τα €130 και προσφέρει αρκετά premium χαρακτηριστικά.

Από την πρώτη ματιά, η συσκευή κλέβει τις εντυπώσεις, αφού έχει μια αρκετά μεγάλη οθόνη και δείχνει αρκετά premium από πλευράς κατασκευής. Το AMOLED panel έχει διαγώνιο 1.74 ιντσών με ανάλυση 336x480 pixels, ενώ προσφέρεται και αποθηκευτικός χώρος για να περάσετε εκεί την αγαπημένη σας μουσική.

Προσφέρει αδιαβροχοποίηση στις 5ATM και το γυαλί της είναι αρκετά ανθεκτικό. Περιμετρικά βρίσκουμε μόλις ένα πλήκτρο για την πλοήγηση στα διάφορα μενού, ενώ στο πίσω μέρος υπάρχει η μαγνητική επαφή για την ασύρματη φόρτιση. Για τους λάτρεις της άσκησης, καταγράφει δραστηριότητα και υποστηρίζει έως και 97 διαφορετικές ασκήσεις και 7 modes προπόνησης.

Πέραν αυτών, καταγράφει και τον ύπνο και το στρες σε καθημερινή βάση και σας προσφέρει όλα τα δεδομένα τόσο μέσα από το μενού του, όσο και στη σχετική εφαρμογή για το κινητό σας τηλέφωνο. Αν θέλετε, μπορείτε μάλιστα να απαντήσετε και στις κλήσεις σας χρησιμοποιώντας τα ενσωματωμένα μικρόφωνα και ηχεία.

Η αυτονομία του αγγίζει τις 10 ημέρες και συνολικά προσφέρει αρκετά περισσότερα από όσα έχουμε δει σε αντίστοιχα προϊόντα της ίδιας κατηγορίας. Αν μπορούσε κανείς να συνοψίσει, το Huawei Fit 2 είναι το απόλυτο “value for money” προϊόν στα mid-range wearables.