H Microsoft επιστρέφει στα gaming shows με δυναμική παρουσία στην Gamescom 2022

Παύλος Παπαπαύλου
H Microsoft επιστρέφει στα gaming shows με δυναμική παρουσία στην Gamescom 2022
Με μια ευρεία λίστα τίτλων που θα καλύψουν κάθε γούστο PC και Xbox gamer.

H Microsoft ανακοίνωσε επίσημα τη συμμετοχή της στην έκθεση Gamescom 2022, επιστρέφοντας έτσι δυναμικά στα gaming events.

Η αμερικανική εταιρεία θα προσφέρει στους επισκέπτες της γερμανικής έκθεσης τίτλους όπως τα Pentiment, Age of Empires 4, Flight Simulator και Grounded.

H παρουσία του Xbox είναι σημαντική, καθώς τόσο η Nintendo όσο και η Sony επιβεβαίωσαν πως φέτος δεν θα παραστούν στο event και δεν θα δείξουν στους επισκέπτες τα νέα τους παιχνίδια.

Στο περίπτερο της Microsoft θα υπάρχουν ακόμη και παιχνίδια τρίτων, όπως τα A Plague Tale: Requiem, Disney Dreamlight Valley και Gunfire Reborn, ενώ θα υπάρχει και demo για το νέο Xbox App στις τηλεοράσεις της Samsung, όπου προσφέρει πρόσβαση στην υπηρεσία Xbox Game Pass χωρίς καν να υπάρχει κονσόλα.

Για τη Gamescom έχουν ήδη επιβεβαιώσει τη συμμετοχή τους αρκετές εταιρείες, όπως οι Ubisoft, Bandai Namco και Embracer Group.

H έκθεση ξεκινάει στις 24 του μήνα, ενώ στις 23 θα διοργανωθεί το Opening Night Live, μια ειδική εκδήλωση με παρουσιαστή τον Geoff Keighley.