Σε αυτά τα σημεία βελτιώνεται φέτος το NBA 2K23

Παύλος Παπαπαύλου
Σε αυτά τα σημεία βελτιώνεται φέτος το NBA 2K23
Η 2K Sports μίλησε για το τι άκουσε από τα παράπονα των παικτών.

Η σειρά NBA 2K θεωρείται από πολλούς από τις πλέον στάσιμες στα αθλητικά videogames, κι αυτό γιατί πλέον δεν έχει ανταγωνισμό, μετά και τη λευκή πετσέτα που πέταξε η EA με το NBA Live.

Η 2K Sports, λίγες μέρες μετά τη δημοσίευση του πρώτου gameplay trailer για το NBA 2K23, δημοσίευσε μία σειρά από αλλαγές που έρχονται στον τρόπο που οι παίκτες θα απολαμβάνουν τη δράση.

Ο gameplay director της Visual Concepts, εταιρείας που δημιουργεί το παιχνίδι, σημείωσε μέσα από ένα εκτενές blog post ότι «ακούμε την κοινότητα και προσπαθούμε κάθε έκδοση του NBA 2K να είναι όσο καλύτερη γίνεται και φέτος φέρνουμε μερικές αλλαγές που ζητούσαν οι παίκτες. Από το πως επιτείθονται και το πόσο ρεαλιστικά αμύνονται, έως και το νέο tiered badge system, όλα θα προσφέρουν μια πιο ρεαλιστική εμπειρία μπάσκετ».

Τα shooting attributes είναι ένα νέο χαρακτηριστικό που δίνει σε κάθε χαρακτηριστικό στιλ σουτ τα δικά του στατιστικά και έτσι καθορίζεται και το ποσοστό επίτευξης καλαθιού.

Στο λανσάρισμα του παιχνιδιού θα υπάρχουν 5 νέα shot meters για να επιλέξετε, ενώ μέσα στη διάρκεια της χρονιάς θα εμφανιστούν άλλα 15.

Σημαντική αλλαγή έχουμε και στο Pro Stick, με νέα gesture combos, ενώ διαφοροποίηση βλέπουμε και στα καρφώματα με πιο λεπτομερή animations για συγκεκριμένους παίκτες. Τέλος, το νέο adrenaline boost σύστημα θα βελτιώνει τη συμπεριφορά αθλητών στον αγώνα.

Το NBA 2K23 θα κυκλοφορήσει στις 9 Σεπτεμβρίου.