Αμερικανός σκοτώθηκε με την ίδια την σφαίρα με την οποία πυροβόλησε την φίλη του

Newsroom
Αμερικανός σκοτώθηκε με την ίδια την σφαίρα με την οποία πυροβόλησε την φίλη του
Ένας άνδρας στο Τέξας κατέληξε από την ίδια την σφαίρα με την οποία πυροβόλησε μια γυναίκα.

Ένα περίεργο περιστατικό συνέβη στο Ντάλας των ΗΠΑ το περασμένο Σάββατο (30/7) με την αστυνομία να λαμβάνει κλήση για ένα πυροβολισμό σε διαμέρισμα από τον οποίο έπεσε νεκρός ο δράστης.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της αστυνομίας, ο δράστης πέθανε από την ίδια την σφαίρα με την οποία πυροβόλησε τη γυναίκα, καθώς τον βρήκε στο πόδι.

«Στις 30 Ιουλίου 2022, η αστυνομία του Ντάλας δέχθηκε μια κλήση για πυροβολισμούς», αναφέρει η ανακοίνωση. Όταν οι αστυνομικοί μπήκαν στο διαμέρισμα αντίκρισαν μια μεγάλη ποσότητα αίματος. Στο διαμέρισμα όμως δεν βρισκόταν κανένας.

Στη συνέχεια έλαβαν μια κλήση από τοπικό νοσοκομείο και ενημερώθηκαν ότι ένας άντρας και μια γυναίκα βρέθηκαν σε ένα όχημα τραυματισμένοι. Σύμφωνα με την προανάκριση, ο 26χρονος άνδρας πυροβόλησε την γυναίκα στο λαιμό.

Ωστόσο, η σφαίρα φέρεται να εξοστρακίστηκε και τον χτύπησε στο πόδι. Ο άντρας πέθανε στο νοσοκομείο. Η γυναίκα που πυροβόλησε φαίνεται ότι δεν έπαθε κάτι σοβαρό και βγήκε την ίδια μέρα. Η αστυνομία πάντως, συνεχίζει να ερευνά το περιστατικό.