Ανακοινώθηκε και επίσημα το Nothing Phone 1 με τιμή που ξεκινάει από τις 399 λίρες Αγγλίας (vid)

Ανακοινώθηκε και επίσημα το Nothing Phone 1 με τιμή που ξεκινάει από τις 399 λίρες Αγγλίας (vid)
Η νέα συσκευή έρχεται σύντομα και θέλει να αλλάξει τα δεδομένα.

H Nothing τήρησε την υπόσχεσή της και ανακοίνωσε το πρώτο δικό της τηλέφωνο, το Nothing Phone 1.

Η εταιρεία, υπό τις οδηγίες του συνιδρυτή της OnePlus, Carl Pei, αποκάλυψε πως το νέο της μοντέλο μπαίνει στην αγορά της κινητής (τουλάχιστον στις μεγάλες αγορές) από τις 21 Ιουλίου και σε τιμή που ξεκινάει από τις 399 λίρες Αγγλίας.

Με αυτά τα χρήματα θα μπορείτε να αποκτήσετε το μοντέλο με τα 8GB RAM και τα 128GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ θα υπάρξει και μια έκδοση με 256GB θα πωλείται στις 449 λίρες Αγγλίας. Το μοντέλο με τα 12GB RAM και τα 256GB αποθηκευτικού χώρου θα κυκλοφορήσει αργότερα μέσα στο καλοκαίρι σε τιμή που θα φτάνει στις 499 λίρες Αγγλίας.

Το Nothing Phone 1 θα διατεθεί σε 40 αγορές και ξεχωρίζει κυρίως για τον σχεδιασμό του. Δίπλα στη θύρα USB-C υπάρχει στο πίσω μέρος μια λεπτή γραμμή που δείχνει το ποσοστό φόρτισης της μπαταρίας, ενώ όλες οι σχετικές μπάρες στο πίσω μέρος λειτουργούν για τις ενημερώσεις.

Στο πίσω μέρος υπάρχουν δύο φακοί 50MP (ένας κανονικός και ένας ultrawide), με τον βασικό να υποστηρίζει σταθεροποίηση (OIS και EIS). Ο ultrawide φακός καλύπτει ένα πεδίο 114 μοιρών και μπορεί να φωτογραφήσει (macro) στα 4 εκατοστά. Η OLED οθόνη του έχει διαγώνιο 6.55 ιντσών, υποστηρίζει ανάλυση 1080p, ρυθμό ανανέωσης στα 120Hz και φτάνει σε φωτεινότητα τα 1200nits.

Στο μπροστινό μέρος υπάρχει μια hole-punch selfie κάμερα στα 16MP και κάτω από την οθόνη ένας σαρωτής δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Στην «καρδιά» του τηλεφώνου βρίσκεται ένας Qualcomm Snapdragon 778G Plus και πάνω από το Android υπάρχει η πρόταση της εταιρείας στα των λειτουργικών, το Nothing OS.

Τέλος, η μπαταρία του έχει χωρητικότητα 4500mAH και μπορεί να φορτίσει ενσύρματα (33W) ή ασύρματα (15W).