Επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάτζικ Τζόνσον που κάνει διακοπές στην Ελλάδα

Newsroom
Επικοινωνία του Κυριάκου Μητσοτάκη με τον Μάτζικ Τζόνσον που κάνει διακοπές στην Ελλάδα
Ο πρωθυπουργός τον ρώτησε πώς περνάει με τον ίδιο να δηλώνει ότι «η ζωή του άλλαξε». 

O Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον θρύλο του NBA, Μάτζικ Τζόνσον, όπως αποκάλυψε ο ίδιος ο πρώην παίκτης σε ανάρτησή του στο Twitter.

«Είχα την τιμή και τη χαρά να λάβω ένα αιφνιδιαστικό τηλεφώνημα από τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος με καλωσόρισε στη χώρα και με ρώτησε πώς ήταν η επίσκεψή μου μέχρι στιγμής. Είπα στον Πρωθυπουργό ότι ήταν καταπληκτική και η ζωή μου άλλαξε!», έγραψε στο twitter.

«Από τον πολιτισμό, την ιστορία και το φαγητό, όλα ήταν εξαιρετικά! Ο κόσμος υποδέχτηκε την Cookie, εμένα και τους φίλους μας με ανοιχτές αγκάλες», κατέληξε.

Να υπενθυμίσουμε πως ο σταρ του μπάσκετ, απολαμβάνει τις διακοπές του στην Ελλάδα και δημοσιεύει και φωτογραφίες από τα μέρη που επισκέπτεται διαφημίζοντας τη χώρα μας σε όλο τον κόσμο.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

O Κυριάκος Μητσοτάκης ανήρτησε στο Instagram μια πρόσφατη φωτογραφία του Μάτζικ Τζόνσον με τη γυναίκα του από την Ακρόπολη, στην οποία τον ευχαριστεί για τα καλά του λόγια για τη χώρα μας.

Όπως αναφέρει ο πρωθυπουργός του πρότεινε να συναντηθούν από κοντά να φάνε μαζί την επόμενη φορά, ώστε να συζητήσουν για μπάσκετ.

«Μόλις μίλησα με τον θρύλο του μπάσκετ του ΝΒΑ @magicjohnson, ο οποίος έκανε διακοπές στην Ελλάδα, και τον ευχαρίστησα για τα καλά λόγια που είπε για τη χώρα μας και την αγάπη που έδειξε και για τους ανθρώπους της, καθώς και για τις υπέροχες φωτογραφίες και τα tweets που δημοσίευσε ενώ ήταν εδώ. Μου μίλησε για τις πραγματικά εκπληκτικές στιγμές που πέρασαν ο ίδιος και η σύζυγός του στην τελευταία τους επίσκεψη στην Ελλάδα, προσθέτοντας ότι οι φιλικοί και πραγματικά φιλόξενοι Έλληνες που ζουν σε αυτή τη σπουδαία χώρα, μαζί με το καταπληκτικό φαγητό και την πλούσια ιστορία και τον υπέροχο πολιτισμό της, τον έχουν εμπνεύσει και θα επιστρέψει σύντομα, και την επόμενη φορά ανυπομονεί να συναντηθεί μαζί μου προσωπικά για να φάμε μαζί και να μιλήσουμε για μπάσκετ!», αναφέρει ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην ανάρτησή του.