Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy XCover6 Pro, το νέο ανθεκτικό smartphone

Αποκαλύφθηκε το Samsung Galaxy XCover6 Pro, το νέο ανθεκτικό smartphone
Σχεδιασμένο για τις σύγχρονες επιχειρήσεις και με προηγμένες δυνατότητες παραγωγικότητας.

Η Samsung παρουσίασε το Samsung Galaxy XCover6 Pro, ένα smartphone ειδικά σχεδιασμένο για χρήση από επιχειρήσεις, με δυναμική ισχύ για την κάλυψη των πιο απαιτητικών αναγκών στις εταιρείες σήμερα. Προσφέρει βελτιωμένη χρήση εν κινήσει με ισχυρή απόδοση, ολοκληρωμένη ασφάλεια και στιβαρή ανθεκτικότητα, ώστε οι χρήστες να αξιοποιούν τη συσκευή τους στο έπακρο, είτε βρίσκονται στο γραφείο είτε σε εξωτερικό χώρο.

H καινοτομία του Samsung Galaxy XCover6 Pro βασίζεται στην ισχυρή ανθεκτικότητα που διαθέτει ενώ, χάρη στο βελτιωμένο επεξεργαστή 6nm, προσφέρει υψηλή ταχύτητα λειτουργίας που μειώνει τον χρόνο εργασίας και αυξάνει την παραγωγικότητα των εργαζομένων. Με προαιρετική δυνατότητα χρήσης της κάρτας microSD, το XCover6 Pro διαθέτει επεκτάσιμο χώρο αποθήκευσης, για απρόσκοπτη εργασία χωρίς συμβιβασμούς. Ως η πρώτη συσκευή της σειράς XCover που υποστηρίζει δίκτυο 5G, καθιστά δυνατή την εργασία από οπουδήποτε υπάρχει διαθέσιμο σήμα.

Oι χρήστες μπορούν να παρατείνουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας τους, καθώς η εξαιρετικά μεγάλης διάρκειας μπαταρία που διαθέτει η συσκευή, μπορεί εύκολα να αντικατασταθεί με μια νέα, όταν εξαντληθεί. Η φόρτιση της συσκευής διευκολύνεται ακόμη περισσότερο, χάρη στις δυνατότητες φόρτισης POGO, με την οποία πολλοί χρήστες μπορούν να συνδέουν ταυτόχρονα και να φορτίζουν γρήγορα τις συσκευές τους, για απρόσκοπτη παραγωγικότητα.

Για τους εργαζόμενους που μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ γραφείου και εργασίας από το σπίτι, το Samsung Galaxy XCover6 Pro διαθέτει τη λειτουργία Samsung DeX, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδέουν τη συσκευή τους με μια εξωτερική οθόνη, πληκτρολόγιο και ποντίκι και να απολαμβάνουν μια εμπειρία χρήσης όμοια με υπολογιστή. Οι χρήστες μπορούν, επίσης, να χρησιμοποιήσουν τη συσκευή για τη λήψη φωτογραφιών και την καταγραφή σημειώσεων καθώς βρίσκονται εν κινήσει ενώ, στη συνέχεια, έχουν απρόσκοπτη πρόσβαση στις πληροφορίες που συνέλλεξαν για τη δημιουργία reports.

Το Samsung Galaxy XCover6 Pro έχει σχεδιαστεί για να αντέχει σε ακραίες συνθήκες εργασίας και αποτελεί τον ιδανικό σύμμαχο σε κάθε επαγγελματική λειτουργία: είτε πρόκειται για χρήση από οδηγούς διανομής, πωλητές ή ακόμη και αστυνομικούς. Με ανθεκτικό σχεδιασμό και πιστοποιήσεις MIL-STD-810H, IP68 και Corning Gorilla Glass Victus+, δημιουργήθηκε για να αντέχει σε δύσκολες καιρικές συνθήκες, πιθανές πτώσεις και άλλους κινδύνους που προκύπτουν από την εργασία σε εξωτερικό χώρο. Επιπλέον, σε περιβάλλοντα όπου απαιτείται η χρήση γαντιών ή περιπτώσεις που οι εργαζόμενοι χρησιμοποιούν τη συσκευή τους σε εξωτερικό χώρο ενώ βρέχει, οι ρυθμίσεις Touch Sensitivity (Ευαισθησίας Αφής) της συσκευής προσαρμόζονται αυξάνοντας την ευαισθησία οθόνης ενώ, οι βελτιώσεις της συσκευής για «αφή σε υγρά περιβάλλοντα» διευκολύνουν σε συνθήκες βροχής, όπου το χέρι του χρήστη μπορεί να είναι υγρό.

Η διαθεσιμότητα του Samsung Galaxy XCover6 Pro θα ξεκινήσει τον Ιούλιο του 2022 σε επιλεγμένες αγορές σε όλη την Ευρώπη, την Ασία και τη Μέση Ανατολή, ενώ θα επεκταθεί και σε άλλες περιοχές αργότερα.