Huawei MatePad Paper E-Ink Tablet: Ξεχωριστό και με πολλές λειτουργίες (vid)

Huawei MatePad Paper E-Ink Tablet: Ξεχωριστό και με πολλές λειτουργίες (vid)
Ένα ξεχωριστό tablet για ιδιαίτερα γούστα και ανάγκες.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης που έκανε η Huawei στην Κωνσταντινούπολη για τη νέα σειρά προϊόντων της και κυρίως του Huawei Matebook D16, γνωρίσαμε και το Huawei MatePad Paper E-Ink Tablet. H συσκευή έχει οθόνη με διαγώνιο 10.3 ιντσών και screen-to-body ratio 86.3%. Προσφέρει τριπλάσιο χώρο προβολής περιεχομένου σε σχέση με ανταγωνιστικά προϊόντα, δίνοντας στο χρήστη ακόμη περισσότερες επιλογές για εύκολη ανάγνωση και προβολή περιεχομένου multimedia μορφής.

Huawei_event_Istanbul

Συνεργάζεται άριστα με το Huawei M-Pencil 2ης γενιάς με 26ms latency και 4096 επίπεδα πίεσης και ο χρήστης μπορεί να κρατάει παράλληλα σημειώσεις (γραπτές ή φωνητικές) σε ένα δεύτερο μέρος της οθόνης, εκμεταλλευόμενος λειτουργία split-screen. Είναι η πρώτη συσκευή με πιστοποίηση TUV Rheinland Paper Like Display, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως και το βράδυ προσφέρει άνετη χρήση με 32 επίπεδα φωτισμού.

Huawei_event_Istanbul

Στο εσωτερικό του βρίσκεται ένας εξαπύρηνος επεξεργαστής, 4GB RAM, 64GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ «τρέχει» το HarmonyOS 2.0. Συνδέεται στο διαδίκτυο μέσω Wi-Fi 6+ και διαθέτει και σαρωτή δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλήκτρο ενεργοποίησης/απενεργοποίησης. Ζυγίζει 360 γραμμάρια, για να μπορείτε να το έχετε μαζί σας παντού και πάντοτε.