Μποξέρ βαρούσε μπουνιές στην άδεια γωνία γιατί είχε εγκεφαλική αιμορραγία: Πέθανε λίγες μέρες μετά

Newsroom
 Μποξέρ βαρούσε μπουνιές στην άδεια γωνία γιατί είχε εγκεφαλική αιμορραγία: Πέθανε λίγες μέρες μετά
Ο Νοτιοαφρικανός μποξέρ Σιμίσο Μπουτελέζι βαρούσε μπουνιές στην άδεια γωνία. Πέθανε τρεις μέρες μετά από εγκεφαλική αιμορραγία.

Δυσάρεστα τα νέα από την κατάσταση του Νοτιοαφρικανού πυγμάχου ελαφρών βαρών Σιμίσο Μπουτελέζι, ο οποίος πέθανε από εγκεφαλική αιμορραγία.

Κατά τη διάρκεια του αγώνα του, την περασμένη Κυριακή (5/6) στην πόλη Ντούρμπαν, ο Σιμίσο Μπουτελέζι, δέχτηκε χτυπήματα στο κεφάλι, από τον συμπατριώτη του Σιφεσίλε Μντούγκβα, με αποτέλεσμα να θολώσει και να μην λειτουργεί καλά ο εγκέφαλός του.

Ο 24χρονος μάλιστα, πήγε στην άδεια γωνία- ο αντίπαλός του ήταν πίσω του- και βαρούσε μπουνιές στον αέρα. Ο διαιτητής βλέποντας αυτή την κατάσταση διέκοψε τον αγώνα μετά από 10 γύρους με τον αντίπαλό του να πανηγυρίζει τον τίτλο και τον Μπουτελέζι να μην μπορεί να σταθεί στα πόδια του.

Αμέσως μετά ο Μντούγκβα κατέρρευσε και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Μπήκε σε τεχνητό κώμα και εκεί διαπιστώθηκε πως έχει υποστεί αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Η ομοσπονδία πυγμαχία της Νότιας Αφρικής (BSA) επιβεβαίωσε ότι ο Μπουτελέζι πέθανε το απόγευμα της Τρίτης (7/6).

«Η πυγμαχία της Νότιας Αφρικής θα πραγματοποιήσει μια ανεξάρτητη ιατρική εξέταση του τραυματισμού και στη συνέχεια θα δημοσιοποιήσει τα αποτελέσματα αυτής της ιατρικής εξέτασης» ανέφερε στη συλλυπητήρια ανακοίνωσή της.