Γιαγιά στην Καλιφόρνια βρήκε 49.000 δολάρια σε καναπέ που της χάρισαν και τα επέστρεψε (vids)

Newsroom
Γιαγιά στην Καλιφόρνια βρήκε 49.000 δολάρια σε καναπέ που της χάρισαν και τα επέστρεψε (vids)
Μια ηλικιωμένη γυναίκα πήρε δωρεάν έναν καναπέ, ο οποίος ήταν γεμάτος με χρήματα.

Η τύχη χαμογέλασε σε μια γιαγιά στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ όταν έλαβε δωρεάν ένα ζευγάρι καναπέδων και μια ασορτί καρέκλα από μία οικογένεια που αποφάσισε να τα χαρίσει. Κι αυτό διότι όταν η Βίκυ Ουμόντου παρέλαβε τους καναπέδες, με έκπληξη ανακάλυψε ότι ο ένας ήταν γεμάτος με χρήματα.

Η ηλικιωμένη γυναίκα δεν μπορούσε να πιστέψει την τύχη της. «Ίσως ήταν κάποιο τέχνασμα. Θα τους τηλεφωνήσω», είπε. Όμως, όπως αποδείχθηκε δεν ήταν κάποια παγίδα. Η οικογένεια που της χάρισε το σετ σαλονιού, το είχε κληρονομήσει από αγαπημένο πρόσωπο, το οποίο είχε φύγει πρόσφατα από τη ζωή.

Η Ουμόντου ήταν ενθουσιασμένη καθώς οι δύο καναπέδες και η πολυθρόνα ταίριαζαν στο νέο της σπίτι. «Μόλις μετακόμισα και δεν είχα τίποτα στο σπίτι. Ήμουν ενθουσιασμένη με τους νέους καναπέδες μου», είπε. Όταν όμως έφτασαν οι καναπέδες ανακάλυψε κάτι περίεργο. Στο έναν από τους δύο, υπήρχε κάτι μέσα σε ένα από τα μαξιλάρια του.

Μέσα στο μαξιλάρι υπήρχαν φάκελοι, γεμάτοι με μετρητά. Συνολικά περιείχαν το ποσό των 49.000 δολαρίων. «Φώναξα στον γιο μου να έρθει να δει. Ούρλιαζα. Έπρεπε όμως να τηλεφωνήσω σε αυτόν που μου έστειλε τους καναπέδες», είπε η ηλικιωμένη γυναίκα, η οποία δεν σκέφτηκε να κρατήσει τα χρήματα.

«Ο Θεός ήταν καλός με εμένα και τα παιδιά μου, είναι όλα καλά. Έχω τρία όμορφα εγγόνια, οπότε τι άλλο μπορώ να ζητήσω από τον Θεό;», πρόσθεσε και στη συνέχεια κάλεσε στο τηλέφωνο την οικογένεια που της έδωσε τον καναπέ για να τους πει τα καλά νέα.

Η οικογένεια δεν είχε ιδέα γιατί ο συγγενής είχε αποφασίσει να κρύψει χρήματα στον καναπέ, όμως αποκάλυψαν ότι βρήκαν και άλλα μετρητά που ήταν κρυμμένες σε όλο το σπίτι. Μάλιστα, ευχαρίστησαν την ηλικιωμένη γυναίκα που τους επέστρεψε τα χρήματα, προσφέροντάς της το ποσό των 3.000 δολαρίων, προκειμένου να αγοράσει ένα ψυγείο.