Δολοφονία στα Πατήσια: «Μου έκανε μαγκιές και τον σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο αδερφός του (vid)

Newsroom
Δολοφονία στα Πατήσια: «Μου έκανε μαγκιές και τον σκότωσα» φέρεται να είπε στους αστυνομικούς ο αδερφός του (vid)
Αρχικά δεν είχε αποκαλύψει στους αστυνομικούς τους λόγους που τον οδήγησαν στην αποτρόπαια πράξη, αλλά στη συνέχεια φάνηκε ότι πρόκειται για ψυχολογικά προβλήματα και όχι για πραγματικές διαφορές μεταξύ τους.

Σοκ προκάλεσε η δολοφονία στα Πατήσια, όπου ένας άνδρας παραδόθηκε στην αστυνομία λέγοντας πως σκότωσε τον αδερφό του.

«Ήρθα να παραδοθώ, σκότωσα τον αδερφό μου», φέρεται να είπε αρχικά. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο ίδιος φέρεται να είπε κάποια ακατάληπτα λόγια στους αστυνομικούς, όπως ότι δολοφόνησε τον αδελφό του «γιατί του έκανε μαγκιές», αλλά η εξέτασή του βρίσκεται σε εξέλιξη για να διαπιστωθούν οι ακριβείς λόγοι και τα κίνητρα του εγκλήματος και αν βεβαίως ο δράστης αντιμετώπιζε τυχόν ψυχολογικά προβλήματα, σύμφωνα με το reader.gr.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης αφού αποκάλυψε τα στοιχεία, αλλά όχι και τα κίνητρά του, οδήγησε τους αστυνομικούς στην οδό Καυτατζόγλου στα Πατήσια, όπου και βρέθηκε το θύμα μαχαιρωμένο μέχρι θανάτου, μέσα στο σπίτι του.

Εκεί, έγινε και η ταυτοποίηση, όπου και επιβεβαιώθηκε ότι πρόκειται για τον αδερφό του δράστη. Από την αυτοψία προέκυψαν τραύματα σε λαιμό και θώρακα.