Τσαγγάνη για την δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου: «Είχε πει σε κάποιον πως "έτσι όπως κάνει θα με σκοτώσει μια μέρα"» (vid)

Newsroom
Τσαγγάνη για την δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου: «Είχε πει σε κάποιον πως "έτσι όπως κάνει θα με σκοτώσει μια μέρα"» (vid)
Η Μάγδα Τσαγγάνη, ηθοποιός και φίλη της Μαρίας Μπονίκου, μίλησε συγκλονισμένη για την δολοφονία.

Σοκ προκάλεσε ο θάνατος της ηθοποιού Μαρίας Μπονίκου, η οποία βρέθηκε δολοφονημένη στο σπίτι της στην Αίγινα και ο γιος της ομολόγησε ότι διέπραξε το έγκλημα.

Στην εκπομπή του Mega «Χαμογέλα και Πάλι!» μίλησε η ηθοποιός Μάγδα Τσαγγάνη, φίλη και γειτόνισσα της ηθοποιού.

«Απέναντι από το σπίτι της είναι το σπίτι μου. Ήταν φίλη μου η Μαρία, είχαμε δουλέψει μαζί… Όσο για τον γιο της, δεν το πιστεύω αυτό που συνέβη. Αυτά που διαβάζω στις εφημερίδες για τους άλλους, συνέβη απέναντι από το σπίτι μου. Είναι δυνατόν το παιδί αυτό, που το είδα μωρό, μόλις είχε γεννηθεί…», δήλωσε απόλυτα συγκλονισμένη η Μάγδα Τσαγγάνη.

«Ήταν λίγο περίεργο άτομο», είπε για τον γιο της ηθοποιού, στον οποίον έχουν στραφεί πλέον οι υποψίες για τη δολοφονία της Μαρίας Μπονίκου. «Έβριζε δυνατά. Πάντως, υπήρχε πρόβλημα. ξέραμε ότι δεν δούλευε, δεν έκανε, δεν… Λέω, Χριστέ μου, τι άλλο θα ακούσω; Είμαι άρρωστη από χθες, δεν το περίμενα. Έπρεπε να έρθει να μας τα πει όλα η Μαρία, θα γλίτωνε, να τον μαζεύαμε», είπε μεταξύ άλλων.

Όπως αποκάλυψε η Μάγδα Τσαγγάνη, η ηθοποιός είχε εμπιστευτεί σε άλλο πρόσωπο πως ένιωθε ότι κάποια μέρα θα τη σκοτώσει ο γιος της. «Είχε πει σε κάποιον, αμάν έτσι όπως κάνει αυτός θα με σκοτώσει καμιά μέρα».

Μάλιστα η ηθοποιός ανέφερε πως της είχε αποκαλύψει ότι ο γιος της τής είχε πει πως εάν εκείνη πεθάνει, τότε αυτός θα πουλήσει όλη τους την περιουσία και θα αυτοκτονήσει.