Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον μικρό Πολυχρόνη: Υπάρχει μεγάλη ανάγκη (vid)

Newsroom
Όλοι μαζί να βοηθήσουμε τον μικρό Πολυχρόνη: Υπάρχει μεγάλη ανάγκη (vid)
Ο μικρούλης είναι μόλις 16 μηνών, η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την «κεντήσει». Πρέπει να πάει στη Βοστώνη των ΗΠΑ.

Μια ψυχούλα έχει μεγάλη ανάγκη από τη βοήθειά μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι, αλλά ότι μπορεί ο καθένας μας να προσφέρει θα είναι ευλογία. Ο μικρός Πολυχρόνης Ταγάρας χρειάζεται πραγματικά την βοήθεια όλων μας.

Ο μικρούλης είναι μόλις 16 μηνών και διαγνώστηκε με Κυανωτική Καρδιοπάθεια και πρέπει να μεταβεί εσπευσμένα, στο Boston Children's Hospital - Benderson Family Heart Center της Βοστώνης των Η.Π.Α., για να χειρουργηθεί. Ένα παιδάκι ανά 10.000 γεννήσεις συναντά παρόμοιο πρόβλημα με του Πολυχρόνη. Η καρδιά του έχει 4 ελαττώματα και ο γιατρός του καλείται να την «κεντήσει».

2

Κάθε προσευχή μας για τον αγώνα που κάνει να αποκτήσει μια πιο ποιοτική ζωή θα ήταν καλό να τον συνοδεύει σε αυτό το μεγάλο ταξίδι. Μέχρι τώρα στάθηκε μαχητής. Χρειάζεται όμως την στήριξη και την αγάπη όλων έμπρακτα. Μια ταλαιπωρημένη καρδούλα επιθυμεί να να βρει τον ρυθμό της ώστε να συνεχίσει να χτυπά ακατάπαυστα με θέα το μέλλον.

Δυστυχώς ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά και το ποσό που πρέπει να συγκεντρωθεί έως τις 10/06/2022 ανέρχεται στις 150.000,00 €. Ελπίζοντας σε ένα θαύμα και κατανοώντας τις δύσκολες μέρες που περνάμε όλοι μας, γίνεται έκκληση σε όποιον μπορεί να βοηθήσει έτσι ώστε να συγκεντρωθεί το ποσό που απαιτείται για να πραγματοποιηθεί η επέμβαση.

Ας γίνουμε κι εμείς ένα κομμάτι στην αλυσίδα αγάπης για να ξαναδώσουμε το χαμόγελο στον μικρό Πολυχρόνη.

Τράπεζα Πειραιώς
GR8201711150006115145359965
BIC/SHIFT: PIRBGRAA
Αιτιολογία κατάθεσης: Πολυχρόνης Ταγαρας
Δικαιούχος: MIKROS PRIGIPAS