Μπουγάς: «Δεν παντρεύτηκα 13η φορά επειδή η σύντροφος μου κορόϊδευε τον Βουτσά, της είπα nο way» (vid)

Newsroom
Μπουγάς: «Δεν παντρεύτηκα 13η φορά επειδή η σύντροφος μου κορόϊδευε τον Βουτσά, της είπα nο way» (vid)
Ο τραγουδιστής, Τάσος Μπουγάς, αποκάλυψε για ποιον λόγο δεν παντρεύτηκε 13η φορά.

Ο Τάσος Μπουγάς παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή του Alpha, «Happy Day» και μίλησε για την καριέρα του αλλά και για την προσωπική του ζωή.

Παράλληλα αποκάλυψε πως θα ήθελε να πάει στην Eurovision, μόνο αν του γράψει η Ναταλία Γερμανού τραγούδι, το «Number 2».

Όσον αφορά την καριέρα του είπε πως όπου πάει γεμίζει τα μαγαζιά και πώς άλλοι τραγουδιστές από το ξεκίνημά τους δεν άφηναν τον κόσμο να τους πλησιάσει, ενώ ο ίδιος αφήνει τους θαμώνες των μαγαζιών να τον αγκαλιάσουν και να φωτογραφηθούν μαζί του.

«Αφήνω τον κόσμο να με αγκαλιάζει, ενώ συνάδελφοί μου δεν τους αφήνουν να ανέβουν καν στην πίστα», τόνισε μεταξύ άλλων.

Για τα γυαλιά ηλίου που φοράει συνεχώς και δεν τα βγάζει σχεδόν ποτέ είπε πώς «όταν ήρθα από την Αυστραλία, είπα ότι στην Ελλάδα θα τραγουδάω με γυαλιά και θα λέω πως το ένα μάτι μου κοιτάζει την Ακρόπολη και το άλλο τον Λυκαβηττό».

Ωστόσο κατά την διάρκεια της συνέντευξης τα έβγαλε και έδειξε πως βλέπει μια χαρά και αυτό δεν ισχύει.

«Δεν παντρεύτηκα 13η φορά...»

Παράλληλα μίλησε και για τις γυναίκες στην ζωή του, οι οποίες -όπως είπε- τον έχουν εκμεταλλευτεί οικονομικά και τους έχει δώσει πολλά λεφτά. Αποκάλυψε πως ενώ έχει κάνει 12 γάμους, ωστόσο τελευταία στιγμή αποφάσισε να μην κάνει 13ο επειδή η σύντροφός του κορόϊδευε τον Κώστα Βουτσά που παντρεύτηκε τόσο μεγάλος.

«Θα σου πω κάτι που το λέω πρώτη φορά, είσαι και η μόνη που θα πω την αλήθεια. Ήταν να παντρευτώ πριν από 2-3 χρόνια, γιατί έχω κάνει 12 γάμους. Και ακούω που λέγανε για τον μακαρίτη τον Βουτσά, τόσο χρονών παντρεύτηκε. Και το έλεγε αυτή που ήταν να παντρευτώ, ε μετά εγώ το "έδεσα" και λέω "no way"», ανέφερε.