Σάλος στην Ιταλία με 34χρονη καθηγήτρια που έμεινε έγκυος από 14χρονο μαθητή της

Newsroom
Σάλος στην Ιταλία με 34χρονη καθηγήτρια που έμεινε έγκυος από 14χρονο μαθητή της
Η 34χρονη παντρεμένη καθηγήτρια τιμωρήθηκε με φυλάκιση, ενώ θα καταβάλει και ένα υψηλό ποσό τόσο στο νεαρό, όσο και στην οικογένειά του.

Καταδικαστική ήταν για την κατηγορούμενη καθηγήτρια, η απόφαση του δικαστηρίου στην Φλορεντία για την υπόθεση τη της σεξουαλικής βίας σε 14χρονο μαθητή της από τον οποίο είχε μείνει έγκυος.

Η ποινή που ανακοινώθηκε στην 34χρονη για άσκηση σεξουαλικής κακοποίησης σε ανήλικο ήταν φυλάκιση 6 ετών και 5 μηνών, ενώ παράλληλα θα κληθεί να καταβάλει στην πλευρά του θύματος και την ανάλογη αποζημίωση. Στον 17χρονο πλέον, το ποσό ορίστηκε στις 30.000 ευρώ και στην οικογένειά του, στις 20.000 ευρώ.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά στην γειτονική χώρα, η εκπαιδευτικός είχε συνάψει σχέση με τον 14χρονο τότε μαθητή της, ασκώντας του εκτός από σωματική και ψυχολογική βία, καθώς τον απειλούσε πως θα αυτοκτονούσε αν την άφηνε, ενώ παρακολουθούσε κάθε του κίνηση, μέχρι και με το ποιους βγαίνει και κάνει παρέα.

Η σχέση τους όμως έγινε γνωστή, όταν ο μικρός μίλησε στον προπονητή της ομάδας ποδοσφαίρου που πήγαινε και κάπως έτσι η υπόθεση έφτασε στις αρχές.

Μάλιστα, στην υπόθεση ενεπλάκη και ο σύζυγος της κατηγορουμένης, λέγοντας πως το παιδί είναι δικό του, όμως το test DNA που έγινε, δεν επιβεβαίωσε κάτι τέτοιο. Έτσι, εξετάστηκε το ενδεχόμενο να κατηγορηθεί για απάτη.