Η σύγχρονη χίπισσα εγκατέλειψε το Λονδίνο, ζει απομονωμένη και δεν κάνει μπάνιο για εβδομάδες (vid)

Newsroom
Η σύγχρονη χίπισσα εγκατέλειψε το Λονδίνο, ζει απομονωμένη και δεν κάνει μπάνιο για εβδομάδες (vid)
Η Άναμπελ κατά την διάρκεια της πανδημίας του κορονοϊού αποφάσισε να ακολουθήσει έναν πρωτόγονο τρόπο ζωής.

Μέχρι την εμφάνιση της πανδημίας η Άναμπελ Φένγουικ Έλιοτ είχε μια φυσιολογική ζωή στο Λονδίνο. Ωστόσο, μια μέρα αποφάσισε να τα αλλάξει όλα και απομονώθηκε. Πλέον ζει στη… μέση του πουθενά σαν χίπισσα και αποκαλύπτει τον πρωτόγονο τρόπο ζωής, ο οποίος δεν περιλαμβάνει συχνό μπάνιο και βούρτσισμα δοντιών.

Η Άναμπελ δημοσίευσε στο TikTok ένα βίντεο που αποκαλύπτει κάποια άβολα πράγματα που κάνει επειδή ζει εντελώς μόνη της, στη μέση του πουθενά, χωρίς επαφή με άλλους ανθρώπους. Ίδια αυτοαποκαλείται «ακατέργαστο κορίτσι» εξήγησε ότι δεν κάνει συχνά ντους.

«Δεν βλέπω το νόημα, δεν μου αρέσει πολύ η αίσθηση να είμαι βρεγμένη και μετά να στεγνώνω και να κάνει κρύο», είπε ενώ πρόσθεσε ότι δεν χρησιμοποιεί αποσμητικό. «Και πάλι δεν βλέπω τον λόγο», σχολίασε και συνέχισε: «Δεν βλέπω κανέναν και δεν με ενοχλεί. Δεν νιώθω βρώμικη παρόλο που είμαι. Χρησιμοποιώ αποσμητικό μόνο αν πάω στην Tesco από ευγένεια για τους άλλους ανθρώπους, αλλά πραγματικά μόνο τότε».

Η Άναμπελ επίσης, δεν πλένει και δεν χτενίζει ποτέ τα μαλλιά της παρόλο που ξέρει ότι κάτι τέτοιο δεν θα της κάνει καλό. «Ούτε τα δόντια μου βουρτσίζω συχνά», πρόσθεσε. «Ξέρω ότι είναι κακό και ανόητο αυτό. Δεν μου αρέσει να τα βουρτσίζω το πρωί διότι το πρώτο πράγμα που κάνω είναι να φάω κάτι και αυτό κάνει περίεργη τη γεύση.

Δεν πρέπει να βουρτσίζετε τα δόντια σας μόλις φάτε κάτι διότι το φαγητό κυκλοφορεί ακόμα και όπως μου είπε ένας οδοντίατρος αυτό δεν τους κάνει καλό. Δεδομένου ότι τσιμπολογάω όλη μέρα ή επειδή ξεχνιέμαι, δεν υπάρχει η κατάλληλη στιγμή για να τα βουρτσίσω».

Ακόμα και τα οικιακά σκεύη της τα ξεπλένει μόνο με νερό χωρίς να χρησιμοποιήσει κάποιο υγρό πιάτων. «Επίσης δεν στρώνω το κρεβάτι μου και είμαι τσιγκούνα με την χρήση ταμπλετών πλυντηρίου διότι είναι ακριβές», ανέφερε.

Ολοκληρώνοντας το βίντεο η Άναμπελ είπε: «Δεν θα έλεγα ότι είμαι αντίθετη με το σαπούνι, την οδοντόκρεμα και το απορρυπαντικό επειδή είμαι χίπισσα, αλλά ίσως κατά βάθος μέσα στην ψυχή μου νιώθω χίπισσα».

Το βίντεο της έφερε πολλά σχόλια με ένα από αυτά να αναφέρει: «Είσαι έτσι επειδή ζεις μόνη ή ζεις μόνη επειδή ζεις έτσι;», με την Άναμπελ να απαντάει: «Καλή ερώτηση. Είμαι πιο πολιτισμένη όταν ζω με άλλους. Μένω μόνη από τότε που έφυγα από το Λονδίνο κατά την διάρκεια της πανδημίας».

@annabelmaud Soap is for people who go out in public #grossgirl #grossgirltok #hermit #crunchy ♬ original sound - Annabel Fenwick Elliott