Το μενού του γερμανικού Burger King που προκαλεί αηδία και εμετό!

Newsroom
Το μενού του γερμανικού Burger King που προκαλεί αηδία και εμετό!
Τα γερμανικά Burger King εντυπωσίασαν αρνητικά τους πάντες με τα νέα burger τους, ωστόσο έκαναν την έρευνά τους και οι… έγκυες τους αποθεώνουν.

Οι φίλοι των «Friends» θα θυμούνται το επεισόδιο, στο οποίο η Ρέιτσελ αποφάσισε να φτιάξει τούρτα, βάζοντας μία στρώση, κρέμα, μία στρώση μαρμελάδα, μία στρώση σιρόπι και μία στρώση… μοσχάρι. Μόνο που η Ρέιτσελ το έπαθε γιατί είχαν κολλήσει οι σελίδες του «τσελεμεντέ». Τα Burger King της Γερμανίας όμως δεν το έκαναν κατά λάθος. Δημιούργησαν ένα νέο μενού το οποίο, όπως λένε οι χρήστες των social media, προκαλεί εμετό.

Γιατί αυτό;

Θα τρώγατε ένα burger με: Τηγανητό αυγό, μπανάνα, λουκάνικο μπιφτέκι, από μαριναρισμένη ρέγγα ή παγωτό βανίλια με αυγά και ελιές, μπιφτέκι; Ή ακόμα ένα burger με μπιφτέκι, στρώσεις τηγανίτας, φρέσκα σμέουρα, γρανίτα, κανονική κρέμα και βοδινό κρέας;

Κι όμως, αυτά βρίσκονται στο νέο τους μενού. Μόνο που δεν φαίνεται να το απολαμβάνουν οι χρήστες των social media, όπως έκανε ο Τζόι στα «Φιλαράκια» με την τούρτα της Ρέιτσελ.

«Σα να ζητήσατε από ένα 6χρονο να συνδυάσει όλα τα αγαπημένα του φαγητά», γράφει ένας στο σχόλιο του, ενώ μία γυναίκα συμπληρώνει: «Δεν μου φαίνεται αηδιαστικό, αλλά ίσως φταίει που είμαι έγκυος».

Και αυτό ακριβώς είναι το σημείο «κλειδί». Στο τελευταίο σχόλιο κρύβεται όλη η ουσία. Σύμφωνα με τα Burger King της Γερμανίας, αυτό είναι ένα μενού για έγκυες γυναίκες.

«Μια έρευνα σε μέλλουσες) μαμάδες έδειξε ότι οι λιγούρες στην εγκυμοσύνη είναι το πιο φυσιολογικό πράγμα στον κόσμο και η αντίσταση είναι σχεδόν άσκοπη» αναφέρει χαρακτηριστικά η Burger King συμπληρώνοντας πως «το 58% των γυναικών έχουν λιγούρες κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης».

Τα δεδομένα έδειξαν επίσης ότι οι τρεις πιο δημοφιλείς περίεργοι συνδυασμοί τροφίμων για τις μέλλουσες Γερμανίδες μαμάδες είναι η μαρμελάδα και τα τουρσιά, τα ψάρια και η σάλτσα μήλου, καθώς επίσης και η μαριναρισμένη ρέγγα».

Το συμπέρασμα λοιπόν είναι πως σε μας αυτό το μενού μπορεί να φέρνει αναγούλες και αηδία, αλλά τα γερμανικά Burger King το μελέτησαν και κατέληξαν σε ένα μενού για έγκυες.