Διέρρευσαν σχέδια που δείχνουν το πως θα είναι τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Z Fold4 (pics/vid)

Διέρρευσαν σχέδια που δείχνουν το πως θα είναι τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Z Fold4 (pics/vid)
Δείτε πως αναμένονται τα δύο νέα foldable smartphone της κορεατικής εταιρείας.

Η Samsung έχει πάρει ιδιαίτερα ζεστά το θέμα των foldable smartphones και έτσι θα συνεχίσει τις δύο σειρές της με ακόμη ένα νέο μοντέλο. Συγκεκριμένα, τα Samsung Galaxy Z Flip4 και Samsung Galaxy Z Fold4 θα εμφανιστούν τους επόμενους μήνες από την κορεατική εταιρεία και ήδη κάποιες πρώτες εικόνες από το σχεδιασμό τους είδαν το φως της δημοσιότητας.

Το Samsung Galaxy Z Flip4 δεν φαίνεται να διαφέρει πολύ από το τωρινό μοντέλο, ωστόσο θα είναι πιο παχύ και θα έχει μια κεντρική οθόνη 6.7 ιντσών.

Σε ό,τι αφορά το Samsung Galaxy Z Fold4, το πίσω του τμήμα θα θυμίζει κάτι από Samsung Galaxy S22 Ultra με 3 φακούς και αναβαθμισμένο τον βασικό με αισθητήρα 108MP.

Η εξωτερική οθόνη θα έχει διαγώνιο 6.2 ιντσών και το σχέδιό του τηλεφώνου θα είναι πιο τετραγωνισμένο όταν θα είναι ανοιχτό. Η εσωτερική οθόνη έρχεται με διαγώνιο 7.6 ιντσών και εκτιμάται πως η αναλογία πλευρών θα είναι 23:9.

Εσωτερικά αναμένουμε μια selfie camera κάτω από την οθόνη με αισθητήρα 4MP, ενώ από τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά οι μέχρι στιγμής πληροφορίες μιλούν για Snapdragon 8 Gen 1+ chipset, μπαταρία 4440mAh και υποστήριξη φόρτισης 25W.

Samsung_Galaxy_Z_Fold4_Design

Πηγή εικόνων: OnLeaks