Σοκαριστικό video με ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από τρία άτομα: «Θα σε σκοτώσω» (vid)

Newsroom
Σοκαριστικό video με ξυλοδαρμό μοτοσικλετιστή από τρία άτομα: «Θα σε σκοτώσω» (vid)
Τρομακτικές στιγμές από την καταδίωξη και τον ξυλοδαρμού ενός 22χρονου από τρία άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο.

Την επίθεση που δέχθηκε ένας 22χρονος οδηγός μηχανής από τρεις άνδρες που επέβαιναν σε αυτοκίνητο, κατάγραψε κάμερα ασφαλείας σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους του Ηρακλείου της Κρήτης.

Στο video που έφερε στην δημοσιότητα το Star διακρίνεται ο νεαρός να δέχεται αρχικά την επίθεση από τον έναν, ο οποίος τον σπρώχνει στις προστατευτικές μπάρες, ενώ στη συνέχεια τόσο αυτός, όσο και τα άλλα άτομα που ήταν μαζί του, άρχισαν να τον ξυλοκοπούν και να προκαλούν ζημιές στην μηχανή του.

Όλα είχαν ξεκινήσει λίγο νωρίτερα, όταν ο οδηγός του δικύκλου τους έκανε παρατήρηση για τον τρόπο που οδηγούσαν, καθώς το όχημά τους του ακούμπησε την πίσω ρόδα. «Του είπα "τι κάνεις;" και εκείνος βγήκε από το παράθυρο και μου είπε "θα σε σκοτώσω". Τότε κατάλαβα οτι έπρεπε να φύγω και έφυγα», είπε χαρακτηριστικά στην κάμερα του καναλιού, ενώ αμέσως μετά άρχισαν να τον καταδιώκουν.

Πιο κάτω, περίπου 5 χιλιόμετρα, κατάφεραν να τον προλάβουν και να του κλείσουν τον δρόμο, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να σταματήσει και να δεχθεί την επίθεση.

Το όλο σκηνικό, αλλά και οι φωνές του νεαρού, ανάγκασαν κάποιους που βρίσκονταν στην περιοχή να βγουν έξω και να δουν τι συμβαίνει, με αποτέλεσμα οι δράστες να σπεύσουν να εξαφανιστούν. Ευτυχώς όμως κάποιοι πρόλαβαν να σημειώσουν τις πινακίδες του και λίγη ώρα αργότερα συνελήφθη ένας 19χρονος που οδηγήθηκε στον εισαγγελέα.