Poco M4 Pro: Μια ξεχωριστή πρόταση στην μεσαία κατηγορία

Poco M4 Pro: Μια ξεχωριστή πρόταση στην μεσαία κατηγορία
Στον αγώνα για τα μεγαλύτερα μερίδια και η Poco με τη νέα της πρόταση.

Το Poco M4 Pro είναι το νέο smartphone της γνωστής εταιρείας και είναι διαθέσιμο και στη χώρα μας για όποιον ψάχνει μια προσιτή λύση με υψηλές επιδόσεις.

Πρόκειται για την 4G έκδοση του Poco M4 Pro 5G που βρίσκεται ήδη στην αγορά εδώ και καιρό και ξεχωρίζει εξαρχής από την Super AMOLED οθόνη του στις 6.43 ίντσες και με Full HD+ ανάλυση.

Ο ρυθμός ανανέωσής της φτάνει στα 90Hz και το touch sampling rate στα 180Hz.

Για όσους ψάχνουν το θέμα της φωτεινότητας αρκετά, η συσκευή φτάνει στα 1000 nits, κάτι που θεωρητικά θα τους καλύψει ακόμη και σε δουλειά κάτω από έντονη ηλιοφάνεια. Η βασική κάμερα είναι στα 64MP και οι άλλες δύο είναι μία ultrawide στα 8MP και μία macro στα 2MP, χωρίς όμως λειτουργία αυτόματης εστίασης.

Στην «καρδιά» της συσκευής βρίσκεται ο Helio G96 της Mediatek που δεν είναι και ό,τι πιο σύγχρονο, αλλά σίγουρα καταφέρνει να τα βγάλει πέρα σε ένα mid-range smartphone.

Η συσκευή αξιοποιεί ακόμη 6GB-8GB RAM και προσφέρει 64GB/128GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία της έχει χωρητικότητα 5000MAh και φορτίζει στα 33W με το τροφοδοτικό που παρέχεται στη συσκευασία.

Χάρη στην τεχνολογία LiquidCool 1.0 Plus μπορεί να διατηρεί τη θερμοκρασία του εσωτερικού του σε φυσιολογικά επίπεδα, ασχέτους του πόσες και ποιες ώρες το χρησιμοποιεί ο κάτοχός του.

Είναι μια -συνολικά- μια αξιοπρεπέστατη συσκευή που σίγουρα θα καλύψει όσους θέλουν να επενδύσουν λίγα χρήματα για να καλύψουν τις καθημερινές τους ανάγκες.