Βαρέθηκε να πηγαίνει στα γυμναστήρια για να αποκτήσει κοιλιακούς και τους έκανε τατουάζ (vid)

Newsroom
Βαρέθηκε να πηγαίνει στα γυμναστήρια για να αποκτήσει κοιλιακούς και τους έκανε τατουάζ (vid)
O νεαρός δεν είδε αποτέλεσμα όσο και αν χτυπιόταν στο γυμναστήριο και αποφάσισε να επιλέξει μία ριζοσπαστική επιλογή.

Όλοι θα θέλαμε να έχουμε six-pack, ωστόσο δεν μπορούμε να τους αποκτήσουμε... Είτε γιατί δεν αντέχουμε τις θυσίες που χρειάζονται και το αυστηρό πρόγραμμα, είτε γιατί ο οργανισμός του σώματός μας δεν μπορεί να διαμορφωθεί έτσι.

Ένας τύπος από την Αγγλία λοιπόν αποφάσισε να ακολουθήσει την εύκολη λύση. Ενώ άλλοι χρειάζονται χρόνια γυμναστικής, εκείνος τους απέκτησε σε δύο μέρες. Πως; Κάνοντάς τους τατουάζ.

Αυτό τουλάχιστον μας δείχνει στο video που ανέβασε στο TikTok ο Dean Gunther που έχει το δικό του στούντιο στο Μάντσεστερ, αποκαλύπτοντας μάλιστα οτι το όλο εγχείρημα κόντεψε να καταρρεύσει λίγο πριν το ξεκίνημα του.

Βλέπετε, ο πελάτης λίγο έλειψε να παραιτηθεί από την προσπάθεια λόγω των πόνων: «Κόντεψε να μου πει να σταματήσω μία ώρα αφού ξεκινήσαμε, την πρώτη μέρα, αλλά τελικά τα καταφέραμε», είπε χαρακτηριστικά.

@dean.gunther How to get a 6 pack in 2 days! you tattoo it!my bro was tired of spending hours in the gym, so I gave him a 6 pack tattoo, ready for summer. enjoy#6packtattoo #cosmetictattoos#tattoos#viral#fyp#6pack#6packabs ♬ Low Down - venbee & Dan Fable