Μαθητής 6 χρόνων στις ΗΠΑ πήρε τα ζελεδάκια μαριχουάνας της μαμάς του και τα μοίρασε στους συμμαθητές του (vid)

Newsroom
Μαθητής 6 χρόνων στις ΗΠΑ πήρε τα ζελεδάκια μαριχουάνας της μαμάς του και τα μοίρασε στους συμμαθητές του (vid)
Περίπου 20 λεπτά μετά το κέρασμα τα παιδιά άρχισαν να νιώθουν άρρωστα, να δυσκολεύονται να αναπνεύσουν και κάποια να λιποθυμούν.

Μία από τις αγαπημένες συνήθειες των μικρών παιδιών, είναι να έχουν κάποιο γλυκό, που να μπορούν να το πάρουν στο σχολείο και να κεράσουν όλους τους φίλους τους. Αυτό έκανε στις 29 Απριλίου ένας 6χρονος στο Edgerton Elementary School, όμως δεν ήξερε τι πραγματικά ήταν αυτό που έδινε στους συμμαθητές του.

Ενώ λοιπόν ο πιτσιρικάς θεωρούσε πως είχε ζελεδάκια, στο συγκεκριμένο σακουλάκι, η μητέρα του, είχε βάλει ζελεδάκια μαριχουάνας. Έτσι, περίπου 20 λεπτά από το μοίρασμά τους άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους τα προβλήματα.

Κάποια παιδιά δυσκολεύονταν να αναπνεύσουν, άλλο ένιωθαν άρρωστα, ενώ κάποια έφτασαν στο σημείο να λιποθυμήσουν, με αποτέλεσμα οι αρχές που έφτασαν στο σημείο να φοβούνται για δηλητηρίαση από μονοξείδιο του άνθρακα ή διαρροή αερίου.

Αμέσως το σχολείο που είχε 400 μαθητές εκκενώθηκε, αλλά από το γραφείο του σερίφη διαπιστώθηκε πως δεν ήταν δηλητηρίαση ή διαρροή αερίου.

Έτσι, άρχισαν να ψάχνουν για κάτι που είχαν καταναλώσει τα παιδιά και έφτασαν ως τα ζελεδάκια της Melinda A. Gaticia, η οποία συνελήφθη. Στο Μίτσιγκαν που έγινε το περιστατικό, ο νόμος επιτρέπει την χρήση μαριχουάνας, αλλά οι κατηγορίες αφορούσαν το γεγονός οτι τα άφησε σε σημείο που μπορούσε να βρει τα ζελεδάκια, ο γιος της.