Παράνοια: Οικογένεια Αυστραλών έχει για κατοικίδιο μια αράχνη-κυνηγό με οκτώ πόδια

Newsroom
Παράνοια: Οικογένεια Αυστραλών έχει για κατοικίδιο μια αράχνη-κυνηγό με οκτώ πόδια
Η οικογένεια Αυστραλών απλά το τερμάτισε… Προσμένουν η αράχνη να γίνει ακόμη μεγαλύτερη.

Πολλά είναι τα… περίεργα κατοικίδια που προτιμούν κάποιοι, πέρα από τα αναμενόμενα (σκύλος, γάτα, παπαγάλος κτλ.), όπως φίδια, ιγκουάνα ή όπως έχουμε δει ακόμη και τίγρης, ωστόσο μια οικογένεια Αυστραλών το… τερμάτισε! Όπως ανέφερε με tweet της η Summer Stolarcyk, «εξημέρωσαν» μια τεράστια αράχνη κυνηγό, με οκτώ πόδια, την οποία μάλιστα έχουν ονομάσει και Σάρλοτ.

«Το όνομά της είναι Σάρλοτ και είναι ένα ευπρόσδεκτο μέλος της οικογένειας Γκρέι στην Αυστραλία. Η Σάρλοτ λατρεύει να πηγαίνει από δωμάτιο σε δωμάτιο τρώγοντας ζωύφια» αναφέρει στο tweet και συμπληρώνει: «Μεγαλώνει ακόμα. Παρακαλώ αγκαλιάστε τους «αγγέλους» με τα οκτώ πόδια».

Όπως καταλαβαίνετε, η ανάρτησή της αυτή, προκάλεσε φρενίτιδα στα social media, με πολλούς να τρομοκρατούνται από το θέαμα της γιγάντιας αράχνης να περιφέρεται ανέμελα μέσα στο σπίτι. Ένα άτομο μάλιστα έγραψε: «Θα έπρεπε να αλλάξω σπίτι και να αγοράσω νέα πράγματα. Ας τα κρατήσει όλα η Σαρλότ», ενώ ένας άλλος έγραψε: «Όταν οι άνθρωποι με ρωτούν γιατί έφυγα από την Αυστραλία… Αυτό. Αυτός είναι ο λόγος. Δεν ξέρεις τον πραγματικό φόβο μέχρι να ξυπνήσεις στις 4 το πρωί και ένας από αυτούς τους «μάγκες» να σε κοιτάζει από το ταβάνι σου».

Ο ιδιοκτήτης του σπιτιού Τζέικ Γκρέι αποκάλυψε στο IFLScience ότι παρακολουθούσε τον τελευταίο χρόνο το έντομο να μεγαλώνει και μάλιστα ελπίζει να γίνει «ακόμα μεγαλύτερο». Είπε μάλιστα πως η Σάρλοτ φαίνεται πιο φιλική με τα παιδιά του, που αρχικά φοβήθηκαν που ζούσε στο σπίτι τους.

Τώρα, η Σάρλοτ είναι απλώς ένα άλλο μέλος της οικογένειας.