H Γερμανού απάντησε για το αν είναι αυτή που ζήτησε 12.000 ευρώ από τον Μαυρικίου (vid)

Newsroom
H Γερμανού απάντησε για το αν είναι αυτή που ζήτησε 12.000 ευρώ από τον Μαυρικίου (vid)
Όταν ο Μαυρίκιος Μαυρικίου αποκάλυψε πως μια πασίγνωστη παρουσιάστρια του ζήτησε 12.000 ευρώ για να παίξει μουσική στο γάμο του, πολύς κόσμος σκέφτηκε πως πρόκειται για τη Ναταλία Γερμανού.

Πριν από λίγο καιρό, ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στις κάμερες είχε αναφέρει πως «Συγκεκριμένη παρουσιάστρια πρωτοκλασάτης εκπομπής μας έβρισε, είπε ότι δεν θα μας παίξει στην εκπομπή της. Έκανα ένα crash test. Της έκανα μια πρόταση να παίξει ως dj στον γάμο μας και όταν άκουσε το ποσόν είπε αμέσως ναι».

Στην συνέχεια στα social media όλοι ανέφεραν πως η μόνη παρουσιάστρια και dj είναι η Ναταλία Γερμανού. Έτσι πολύς κόσμος σκέφτηκε πως πρόκειται για εκείνη.
Ωστόσο ο Μαυρίκιος Μαυρικίου μιλώντας στην εκπομπή «Open weekend»: «Είναι αλήθεια αυτό που είπα για την παρουσιάστρια. Χαρακτηριζόμαστε από κάποιες εκπομπές και κάποιους πανελίστες ως δήθεν ζευγάρι. Με ενόχλησε ότι υπάρχουν δήθεν συμπεριφορές από ανθρώπους που μας λένε δήθεν. Κι έδωσα ένα παράδειγμα και είπα για την πρόταση στην παρουσιάστρια. Δεν έκανα την πρόταση στην ίδια, αλλά σε έναν από τους ανθρώπους που τη μανατζάρουν. Ζήτησε 12.000 ευρώ για να έρθει να παίξει μουσική για 45 λεπτά», δήλωσε.

Η παρουσιάστρια απάντησε σε ανάρτηση κάποιου χρήστη αναφέροντας: «Ήμαρτον! Αν το πιστεύεις αυτό για μένα, μπλόκαρέ με», έγραψε αρχικά η Ναταλία Γερμανού.

Απάντηση Γερμανού για Μαυρικίου

Σε δεύτερο tweet τόνισε: «θέλω να διαχωρίζουμε τις αλήθειες από τα ψέματα».

Ουσιαστικά η Ναταλία Γερμανού διέψευσε δημόσια πως πρόκειται για εκείνη.