Καρτέρι στο Εδιμβούργο για τον «γεμάτο, φαλακρό, ηλικιωμένο» που πετάει ανθρώπους μέσα στο κανάλι

Newsroom
Καρτέρι στο Εδιμβούργο για τον «γεμάτο, φαλακρό, ηλικιωμένο» που πετάει ανθρώπους μέσα στο κανάλι
Ένας ηλικιωμένος άντρας στο Εδιμβούργο έχει εξελιχθεί σε φόβο και τρόμο, για τους περιπατητές και περαστικούς καθώς τους σπρώχνει μέσα στο κανάλι.

Καραούλι έχει στήσει η αστυνομία του Εδιμβούργου, προκειμένου να εντοπίσει και να συλλάβει τον «γεμάτο» άντρα, περίπου 60 ετών, που σπρώχνει ανθρώπους στο κανάλι Union Canal. Οι μαρτυρίες αναφέρουν πως πρόκειται για έναν άντρα φαλακρό, με λίγα γκρίζα μαλλιά και γεμάτο σωματομικά, που πλησιάζει ανθρώπους και τους πετάει μέσα στο κανάλι.

Σύμφωνα με το EdinburghLive, η αστυνομία έχει ξεκινήσει περιπολίες στο κανάλι, ενώ μέσω των social media προσπαθεί να καθησυχάσει τους ανθρώπους. Μια ανάρτηση στο Twitter από την αστυνομία του Εδιμβούργου αναφέρει ότι περιπολούσαν ιδιαίτερα την περιοχή Meggetland του καναλιού, κοντά στο Polwarth, με τον άνδρα να θεωρείται ότι είχε στόχο διάφορα άτομα και δεν στοχεύει κάπου συγκεκριμένα.

Το Union Canal εκτείνεται σε όλη τη διαδρομή από το κέντρο του Εδιμβούργου μέχρι το Falkirk και είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους περιπατητές ενώ υπάρχουν επίσης εκατοντάδες ποδηλάτες που χρησιμοποιούν τη διαδρομή. Καθημερινά βέβαια διασχίζουν αρκετοί το κανάλι που πάνε στις δουλειές τους.