Νέος χαμός στο Survivor με την Σοφιάνα να υπερασπίζεται Σοϊλέδη: «Βρε π@^$τη άνθρωπε» (vid)

Newsroom
Η Σοφιάνα υπερασπίστηκε τον Σοϊλέδη για τον καυγά που είχε με τον Καραγκούνια.

Με το... αριστερό φαίνεται πως έχουν ξεκινήσει οι πρώτες μέρες, μετά την ένωση των ομάδων του Survivor, καθώς χθες είχαμε τον απόηχο του απίστευτου καυγά του Άρη Σοϊλέδη με τον Τάκη Καραγκούνια...

Η συγγνώμη

Αμφότεροι ζήτησαν συγγνώμη από όλους για την συμπεριφορά τους, με τον πρώην ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού και της ΑΕΚ να λέει: «Θέλω να πω συγνώμη στην παραγωγή και από τον Τάκη. Υπήρχε μια ένταση την οποία θέλω πραγματικά να την αφήσω πίσω και να την ξεχάσω. Έχω έρθει εδώ για έναν σκοπό και θέλω να ξεχάσω αυτό το περιστατικό γιατί δεν με αντιπροσωπεύει σαν άνθρωπο».

Από την πλευρά του, ο μισθοφόρος του Survivor, τόνισε: «Μερικές φορές κάποια πράγματα δεν είναι στην ευχέρεια την δική μας και ξεφεύγουμε. Αυτό έγινε και χθες ανάμεσα σε μένα και τον Σοϊλέδη. Είναι κάτι ανεπίτρεπτο, που δεν επιτρέπω και γω στον εαυτό μου. Όταν λέγονται λόγια βαριά, μερικές φορές πρέπει να αντιδράσει κάποιος. Ζητώ συγνώμη από όλους τους παρευρισκόμενους, τους κόκκινους, τους μπλε, εσένα Γιώργο. Συγνώμη και από τον Άρη Σοϊλέδη για αυτά που ειπώθηκαν και από μένα».

Ο καυγάς με Σοφιάνα

Ωστόσο στην καλύβα υπήρξε μεγάλη ένταση με την Σοφιάνα, η οποία έριξε μεγάλο κράξιμο στον Καραγκούνια για την συμπεριφορά του: «Τάκη, εγώ σε εκτιμούσα και ξέρεις πολύ καλά τι έκανες! Εμένα μη μου λες ναι, ναι, ναι… Μπορείς να μιλήσεις σαν μεγάλος άνθρωπος ή δεν μπορείς; Ρε γ…α την ψήφο! Δεν με νοιάζει η ψήφος! Για τον χαρακτήρα σου μιλάω! Θες να σου πω τις κατάρες που έριχνες στον Κωνσταντίνο; Δεν ανέχεσαι την παρέα μας γιατί την ζηλεύεις! Γιατί δεν μπορείς να ανήκεις σε μια παρέα. Είσαι ακατάλληλος! Είσαι ακατάλληλος! Είσαι 50 χρονών και δεν κάνεις».

Μάλιστα, αποκάλυψε πως ο Καραγκούνιας βρίζει τον συμπαίκτη του λέγοντάς τον αλήτη: «Ποιος σε βρίζει, ρε; Ποιος σε βρίζει; Ο Άρης, που τον λες όλη την ημέρα αλήτη; Όλη την ημέρα τον λες αλήτη χωρίς ντροπή. Βρε π@^$τη άνθρωπε στον βωμό της τηλεθέασης».

Μιλώντας στην κάμερα ο Καραγκούνιας, είπε: «Αυτά όλα τα κάνεις γιατί έχεις αποκτήσει έπαρση από το κολλητάρι σου, τον Σοϊλέδη! Που έχει την μύτη εδώ πάνω, έχει καβαλήσει ένα καλάμι από δω μέχρι το διάστημα και νομίζει ότι κάτι κάνει! Για μαζευτείτε λίγο γιατί δεν βγήκατε τυχαία στον τάκο αυτή την φορά».