Η επική αντίδραση μιας Αμερικανίδας όταν έπιασε τον φίλο της με άλλη: «Πηγαίντε αλλού...» (vid)

Newsroom
Η επική αντίδραση μιας Αμερικανίδας όταν έπιασε τον φίλο της με άλλη: «Πηγαίντε αλλού...» (vid)
Η γυναίκα γύρισε σπίτι και βρήκε τον σύντροφό της με άλλη, όμως η αντίδρασή της ήταν όλα τα λεφτά.

Σε πολλούς ανθρώπους έχει τύχει να τους απατήσει ο/η σύντροφός τους. Οι περισσότεροι αντιδρούν συνήθως είτε ξεσπώντας σε κλάματα είτε κάνοντας έναν καβγά, ωστόσο υπάρχουν και οι εξαιρέσεις. Όπως συνέβη με μια γυναίκα στις ΗΠΑ, η οποία αντέδρασε με επικό τρόπο.

Η Taylor Dunham ανέβασε ένα βίντεο στο TikTok, μιλώντας για την δική της εμπειρία, αλλά και για το πως διαχειρίστηκε όταν βρήκε στο κρεβάτι της τον σύντροφό της με μια άλλη γυναίκα.

«Σκέφτομαι την ώρα που επέστρεψα στο σπίτι μου από μια βάρδια 16 ωρών και ο πρώην μου (πλέον) ήταν στο κρεβάτι μου με άλλη γυναίκα. Πήδηξα στο κρεβάτι και τους είπα να πάνε να συνεχίσουν κάπου αλλού διότι ήμουν πολύ κουρασμένη για να κάτσω να τσακωθώ», είπε στο βίντεο που ανέβασε η TikToker.

@tdunham5 OOF. #crazy #ex #cheater #stupidboy #fyp ♬ Crazy - Patsy Cline

Το βίντεο από την μέρα που ανέβηκε στο TikTok έχει πάνω από 2,4 εκατομμύρια προβολές με τους χρήστες να εντυπωσιάζονται από την αντίδρασή της και τα σχόλια να παίρνουν... φωτιά.

Απαντώντας σε έναν χρήστη που ρώτησε για τις αντιδράσεις τους, η Dunham είπε ότι του ζήτησε να ετοιμάσει τις βαλίτσες του. Έφυγε από το σπίτι και τώρα αυτός και η σύντροφός του έχουν κάνει ένα παιδί. «Το ξεπέρασε αμέσως και κοιμήθηκα σαν μωρό εκείνο το βράδυ», συνέχισε η TikToker.