Την απήγαγε ο πρώην της, αλλά σώθηκε κάνοντας το σήμα-κινδύνου του TikTok σε βενζινάδικο (vid)

Newsroom
Την απήγαγε ο πρώην της, αλλά σώθηκε κάνοντας το σήμα-κινδύνου του TikTok σε βενζινάδικο (vid)
Η κοπέλα έκανε στο βενζινάδικο το σήμα-κινδύνου που έχει διαδοθεί στο TikTok, η ταμίας την είδε και ειδοποίησε την αστυνομία.

Το μυστικό σήμα-κινδύνου που έχει διαδοθεί μέσω του TikTok έσωσε μια κοπέλα που το χρησιμοποίησε σε βενζινάδικο, με τον πρώην της, να την έχει απαγάγει.

Η κοπέλα από το Τενεσί επισκεπτόταν τον αδερφό της, όταν εμφανίστηκε ο πρώην σύντροφός της Τζόνατον Σμιθ και της είπε να μπει στο αυτοκίνητό του.

Όπως αναφέρει η New York Post, οι δυο τους άρχισαν να τσακώνονται και εκείνη του είπε να την αφήσει να φύγει, ωστόσο αυτός αρνήθηκε. Στη συνέχεια μάλιστα την απείλησε πως θα την σκοτώσει κρατώντας ένα κατσαβίδι, λέγοντάς της, αν δεν μπορούσε να την έχει αυτός τότε δεν θα την είχε κανείς.

2

Ο πρώην σύντροφός της έβαλε μπροστά και οδηγούσε όταν περίπου στη μία το μεσημέρι έφτασαν σε ένα βενζινάδικο. Η κοπέλα βρήκε την ευκαιρία να κάνει το σήμα κινδύνου που είχε δει στο TikTok, δείχνοντας την παλάμη της με τον αντίχειρα λυγισμένο και τα τέσσερα δάχτυλα της να κλείνουν πάνω του.

Η ταμίας την είδε καθαρά και κατάλαβε πως κάτι συμβαίνει, με αποτέλεσμα να ειδοποιήσει άμεσα τις αστυνομικές αρχές και λίγο αργότερα να ο δράστης να συλληφθεί.

2