Αποκάλυψη στο Survivor: Σκότωσαν τον πατέρα του Εμμανουήλ όταν γύριζε από προπόνηση του ΟΦΗ

Newsroom
Αποκάλυψη στο Survivor: Σκότωσαν τον πατέρα του Εμμανουήλ όταν γύριζε από προπόνηση του ΟΦΗ
Το άγνωστο περιστατικό που αποκάλυψε στο χθεσινό Survivor ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ για τον πατέρα του που έπαιζε στον ΟΦΗ.

Σε μία αποκάλυψη για την προσωπική του ζωή του και τον πατέρα του συγκεκριμένα, προέβη ο Κωνσταντίνος Εμμανουήλ στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όπως είπε λοιπόν κατά την διάρκεια του συμβουλίου και με αφορμή την φασαρία που έγινε με τον Τάκη Καραγκούνια, ο εκκεντρικός παίκτης του reality επιβίωσης, είπε πως ο πατέρας του έπαιζε μπάλα στον ΟΦΗ και τον σκότωσαν μία μέρα, όταν γύριζε από την προπόνηση.

«Είναι μεγάλη η ιστορία μου. Γεννήθηκα και μεγάλωσε στο Ηράκλειο στην Κρήτη, αφού η μαμά μου είχε πάει στην κηδεία του πατέρα μου, 15 χρονών η μητέρα μου και 19 ο μπαμπάς μου. Ήταν ποδοσφαιριστής του ΟΦΗ και επέστρεφε από την προπόνηση και κάποιος τον σκότωσε και η μαμά μου έγκυος σε εμένα και τον αδερφό μου πήγε στην κηδεία τους. Τέσσερις μέρες μετά μας γέννησε μαζί με τον δίδυμο αδερφό μου και μεγαλώσαμε πάρα πολύ φτωχά σε ένα πολύ φτωχό σπίτι. Μας έφερνε η γειτονιά φαγητό γιατί η μάνα μου δούλευε καθαρίστρια. Δουλεύει μέχρι και σήμερα», είπε χαρακτηριστικά.