Μυστήριο με δωρεάν παραδόσεις φαγητού σε γειτονιά των ΗΠΑ έχει προκαλέσει τις αντιδράσεις των κατοίκων

Newsroom
Οι κάτοικοι σε γειτονιάς της Νότιας Καρολίνα εκλιπαρούν την εταιρεία διανομής Uber Eats να σταματήσει τις δωρεάν παραδόσεις.

Προβληματισμένοι είναι οι κάτοικοι γειτονιάς της Νότιας Καρολίνα των ΗΠΑ, καθώς καθημερινά λαμβάνουν δωρεάν παραδόσεις της Uber Eats, χωρίς να έχουν παραγγείλει φαγητό. Σε μια ανάρτηση που έκανε πριν μερικές μέρες ένας χρήστης του Reddit μοιράστηκε μια εικόνα, στην οποία αποτυπώνεται η προσπάθεια των κατοίκων να σταματήσει η δωρεάν παράδοση φαγητού.

«Uber Eats σε παρακαλούμε σταμάτα να μας κάνεις παραδόσεις. Δεν έχουμε παραγγείλει φαγητό εμείς», αναφέρει το σημείωμα που έχουν αφήσει στα σκαλιά οικίας, ενώ λίγο πιο κάτω υπάρχει ένα δωρεάν πακέτο. Μέσα σε αυτό συμπεριλαμβάνεται μια μπριζόλα, ένα σάντουιτς, ένα big mac και πατάτες.

Παρότι το δωρεάν φαγητό φαντάζει σαν όνειρο για κάποιους, ο χρήστης που ανέβασε την φωτογραφία, τόνισε ότι η οικογένειά του δεν μπορούσε να απολαύσει το φαγητό επειδή είναι vegan. «Είναι ένα μυστήριο. Συνεχίζουν να παραδίδουν δωρεάν φαγητό στο σπίτι του γείτονά μου. Πάνω από μια εβδομάδα γίνεται αυτό», αναφέρει στην ανάρτηση.

Οι κάτοικοι της γειτονιάς έχουν γνωστοποιήσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το δωρεάν φαγητό. Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι το όνομα του δρόμου που πάνε οι παραγγελίες είναι μοναδικό. Επομένως, δεν πρόκειται για κάποιο μπέρδεμα. Το φαγητό προέρχεται από μεγάλες αλυσίδες, όπως τα Mc Donald's και τα Arby's.

«Μια μέρα οι γείτονες μας χτύπησαν το κουδούνι και έδωσαν στην κόρη μου μια παραγγελία με 90 κοτομπουκιές από τα Mc Donald's, συν ένα γεύμα Quarter Pounder με ποτό Hi-C», ισχυρίστηκε κάποιος άλλος από την ίδια περιοχή.

«Την περασμένη Δευτέρα, είδα τρεις οδηγούς των Uber Eats να παραδίδουν μεγάλες παραγγελίες από τρία διαφορετικά εστιατόρια σε τρία διαφορετικά ονόματα, με διαφορά λίγων λεπτών. Οι παραγγελίες έρχονται κυρίως κατά την διάρκεια της ημέρας, στις ώρες των γευμάτων», συνέχισε κάποιος άλλος.

Οι χρήστες του Reddit συνέχισαν τις εικασίες για το τι μπορεί να κρύβεται πίσω από τις παραδόσεις, κάνοντας λόγο για κλεμμένες πιστωτικές κάρτες, μέχρι κάποιον που παρήγγειλε εν αγνοία του φαγητό σε λάθος διεύθυνση.